TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Top Channel - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE-së.

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Lajmi.net - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE'së.

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Zeri - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE'së.

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Botasot - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE'së.

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Tetova Sot - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE’së.

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Telegrafi - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE-së.

Franca dhe Gjermania bashkojnë forcat si një superfuqi e vetme

Medial - 11.01.2019

Franca dhe Gjermania do të krijojnë politika të përbashkëta për mbrojtjen, punët e jashtme dhe ekonominë, në një binjakëzim të paprecedentë, që shihet si prototipi për të ardhmen e BE’së.