TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Trajko Veljanovski ka qenë në Prokurori për rastin e 27 prillit

Portalb - 16.04.2019

Ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot ka qenë në Prokurorinë Themelore Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, ku i ka parë dëshmitë për lëndën e 27 Prillit , njofton Portalb.mk .

Veljanovski në bisedë informative në Prokurori

Alsat - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Veljanoski për marrjen në pyetje: Ju përgjigja ftesës së Prokurorisë (Video)

Telegrafi - 16.04.2019

Pas një ore, ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, ka dalur nga Prokuroria për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, ku edhe është marrë në pyetje.

Veljanoski merret në pyetje në Prokurorinë për Krimin e Organizuar

Telegrafi - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Veljanovski, sot në mëngjes është paraqitur në Prokurorinë Themelore për Ndjekjen e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Trajko Veljanovski ka qenë në Prokurori për rastin e 27 prillit

Botasot - 16.04.2019

Ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot ka qenë në Prokurorinë Themelore Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, ku i ka parë dëshmitë për lëndën e 27 Prillit.

Veljanovski në bisedë informative në Prokurori

Almakos - 16.04.2019

Alsat 2019-04-16T11:09:57+02:00 Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Veljanoski merret në pyetje në Prokurorinë për Krimin e Organizuar

Botasot - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Veljanovski, sot në mëngjes është paraqitur në Prokurorinë Themelore për Ndjekjen e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Veljanovski në bisedë informative në Prokurori

Antpress - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Veljanovski merret në pyetje në Prokurorinë për Krimin e Organizuar

Tetova Sot - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Veljanovski, sot në mëngjes është paraqitur në Prokurorinë Themelore për Ndjekjen e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Veljanovski në bisedë informative në Prokurori

Gazeta Express - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Ish-kryeparlamentari Veljanovski thirret në bisedë informative në Prokurori

Ina - 16.04.2019

Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.