TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ushqimet që na plakin para kohe

Top Channel - 16.05.2019

Në organizëm pasqyrohet kultura jonë e të ushqyerit dhe për këtë duhet të kemi kujdes se çfarë hamë apo pijmë, në të kundër do të gjejmë veten të plakur para kohe.

10 ushqimet që na plakin para kohe

Durres Lajm - 16.05.2019

Në organizëm pasqyrohet kultura jonë e të ushqyerit dhe për këtë duhet të kemi kujdes se çfarë hamë apo pijmë, në të kundër do të gjejmë veten të plakur para kohe.

Ushqimet që na plakin para kohe

Alsat - 16.05.2019

Në organizëm pasqyrohet kultura jonë e të ushqyerit dhe për këtë duhet të kemi kujdes se çfarë hamë apo pijmë, në të kundër do të gjejmë veten të plakur para kohe.

Kujdes: Këto janë ushqimet që po iu plakin para kohe

Ina - 17.05.2019

Në organizëm pasqyrohet kultura jonë e të ushqyerit dhe për këtë duhet të kemi kujdes se çfarë hamë apo pijmë, në të kundër do të gjejmë veten të plakur para kohe.

Ushqimet që iu plakin para kohe

Gazeta Express - 18.05.2019

Disa prej këtyre ushqimeve mund të jeni duke i konsumuar edhe në baza ditore. Në organizëm pasqyrohet kultura jonë e të ushqyerit dhe për këtë duhet të kemi kujdes se çfarë hamë apo pijmë, në të ...