TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zeman, Drahos Set for Runoff Vote in Czech Presidential Poll

VOA - 13.01.2018

Czech President Milos Zeman has won the first round in the nation's presidential election, and now must face Jiri Drahos, the former head of the country's Academy of Sciences, in a runoff vote in two ...

Çeki, vota presidenciale vë përballë filo-rusin Zeman me pro-evropianin Drahos

SOT - 13.01.2018

Presidenti aktual i Çekisë, Milos Zeman mori më shumë vota në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale, por ndjekësi i tij Jiri Drahos bëri që zgjedhjet të kalojnë në raundin e dytë final teksa ...

Presidenti pro-rus i Çekisë fiton raundin e parë të zgjedhjeve

Alb Portali - 13.01.2018

President aktual i Çekisë, Milos Zeman, fitoi raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale dhe tashmë do t’i duhet të përballet në balotazh me kandidatin Jiri Drahos, ish-kryetar i Akademisë së ...

Zeman nuk siguron fitoren në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Çeki

Evropaelire - 13.01.2018

Presidenti aktual i Çekisë, Milos Zeman, ka siguruar shumicën e votave në raudin e parë të votimeve për zgjedhjet presidenciale, mirëpo jo mjaftueshëm për të fituar.

Çeki, Zeman kryeson pas rezultateve të pjesshme të presidencialeve

Alsat - 13.01.2018

Presidenti çek në ikje, pro-rusi Milos Zeman, veteran i së majtës u pozicionua sot në krye të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale, pas numërimit të thuajse 30 për qind të fletëve të votimit.

Vota në Çeki, përplasje lindje-perëndim për presidentin e ri

SOT - 13.01.2018

Presidenti çek Milos Zeman dukej sot se do të ketë nevojë për raundin final të presidencialeve, teksa zyrtari i vjetër pro-rus përballet më një numër kandidatësh liberalë pro-evropianë.

Mbyllen kutitë e votimit për zgjedhjet presidenciale në Çeki

Evropaelire - 13.01.2018

Disa orë më parë janë mbyllur kutitë e votimit në Republikën Çeke, në ditën e dytë të zgjedhjeve presidenciale në këtë vend. Presidenti akual, Milos Zeman është duke garuar me nëntë kandidatë të ...

Presidenti pro-rus i Çekisë fiton raundin e parë të zgjedhjeve

Portalb - 13.01.2018

President aktual i Çekisë, Milos Zeman, fitoi raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale dhe tashmë do t’i duhet të përballet në balotazh me kandidatin Jiri Drahos, ish-kryetar i Akademisë së ...

Zeman nuk siguron fitoren në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Çeki

Koha.net - 13.01.2018

Presidenti aktual i Çekisë, Milos Zeman, ka siguruar shumicën e votave në raundin e parë të votimeve për zgjedhjet presidenciale, mirëpo jo mjaftueshëm për të fituar.

Çeki, dita e dytë e zgjedhjeve presidenciale

Portalb - 13.01.2018

Votuesit e Republikës Çeke u janë drejtuar kutive të votimit gjatë ditës së sotme, në ditën e dytë të zgjedhjeve presidenciale në këtë vend. Presidenti akual, Milos Zeman është duke garuar me nëntë ...

Protestuesja e quan presidentin çek “prostitutë të Putinit”

Evropaelire - 12.01.2018

Presidenti i Republikës Çeke, Millosh Zeman, është sulmuar nga një protestuese gjysmë e zhveshur me fjalët “Zeman, prostitutë e Putinit”, derisa ai ka qenë duke votuar në rrethin e parë të zgjedhjeve ...

Në Çeki mbahen zgjedhjet presidenciale

Evropaelire - 12.01.2018

Në Republikën e Çekisë po mbahen zgjedhjet presidenciale, në të cilat favorit konsiderohet presidenti aktual, Milos Zeman, 73 vjeçar, i cili e kundërshton imigrimin dhe shihet si politikan prorus.

Presidenti pro-rus i Çekisë fiton raundin e parë të zgjedhjeve

BalkanWeb - 14.01.2018

President aktual i Çekisë, Milos Zeman, fitoi raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale dhe tashmë do t’i duhet të përballet në balotazh me kandidatin Jiri Drahos, ish-kryetar i Akademisë së ...

Zeman nuk siguron fitoren në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Çeki

Lajmi.net - 13.01.2018

Presidenti aktual i Çekisë, Milos Zeman, ka siguruar shumicën e votave në raudin e parë të votimeve për zgjedhjet presidenciale, mirëpo jo mjaftueshëm për të fituar.

Protestuesja e quan presidentin çek “prostitutë të Putinit”

Koha.net - 12.01.2018

Presidenti i Republikës Çeke, Millosh Zeman, është sulmuar nga një protestuese gjysmë e zhveshur me fjalët “Zeman, prostitutë e Putinit”, derisa ai ka qenë duke votuar në rrethin e parë të zgjedhjeve ...

Në Çeki mbahen zgjedhjet presidenciale

Portalb - 12.01.2018

Në Republikën e Çekisë po mbahen zgjedhjet presidenciale, në të cilat favorit konsiderohet presidenti aktual, Milos Zeman, 73 vjeçar, i cili e kundërshton imigrimin dhe shihet si politikan prorus, ...

Zeman nuk siguroi fitoren në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Çeki

Portalb - 13.01.2018

Presidenti aktual i Çekisë, Milos Zeman, ka siguruar shumicën e votave në raudin e parë të votimeve për zgjedhjet presidenciale, mirëpo jo mjaftueshëm për të fituar, shkruan REL.

Protestuesja e quan presidentin çek “prostitutë të Putinit”

Zhurnal - 12.01.2018

Protestuesja e quan presidentin çek “prostitutë të Putinit” Presidenti i Republikës Çeke, Millosh Zeman, është sulmuar nga një protestuese gjysmë e zhveshur me fjalët “Zeman, prostitutë e Putinit”, ...

Në Çeki mbahen zgjedhjet presidenciale

Alsat - 12.01.2018

Në Republikën e Çekisë po mbahen zgjedhjet presidenciale, në të cilat favorit konsiderohet presidenti aktual, Milos Zeman, 73 vjeçar, i cili e kundërshton imigrimin dhe shihet si politikan prorus.

Protestuesja e quan presidentin çek “prostitutë të Putinit”

Telegrafi - 12.01.2018

Presidenti i Republikës Çeke, Millosh Zeman, është sulmuar nga një protestuese gjysmë e zhveshur me fjalët “Zeman, prostitutë e Putinit”, derisa ai ka qenë duke votuar në rrethin e parë të zgjedhjeve ...

Në Çeki mbahen zgjedhjet presidenciale

Zhurnal - 12.01.2018

Në Çeki mbahen zgjedhjet presidenciale Në Republikën e Çekisë po mbahen zgjedhjet presidenciale, në të cilat favorit konsiderohet presidenti aktual, Milos Zeman, 73 vjeçar, i cili e kundërshton ...

Presidenti çek sulmohet nga një grua, quhet prostitutë e Putinit

Lajm - 13.01.2018

Presidenti i Republikës Çeke, Millosh Zeman, është sulmuar nga një protestuese gjysmë e zhveshur me fjalët “Zeman, prostitutë e Putinit”, derisa ai ka qenë duke votuar në raundin e parë të zgjedhjeve ...

Në Çeki mbahen zgjedhjet presidenciale

Koha.net - 12.01.2018

Në Republikën e Çekisë po mbahen zgjedhjet presidenciale, në të cilat favorit konsiderohet presidenti aktual, Milos Zeman, 73 vjeçar, i cili e kundërshton imigrimin dhe shihet si politikan prorus.

Presidentin çek e sulmojnë. Një grua e quan prostitutë e Putinit

Java News - 13.01.2018

Presidenti i Republikës Çeke, Millosh Zeman, është sulmuar nga një protestuese gjysmë e zhveshur me fjalët “Zeman, prostitutë e Putinit”, kur ai ka qenë duke votuar në raundin e parë të zgjedhjeve ...