TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kryen vepra penale, brenda një dite ngriten 70 aktakuza në Kosovë

Lajmi.net - 11.09.2019

Po ashtu, prokurori i shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë, dhjetë (10) persona, si dhe janë bërë pesë (5) kërkesa për caktimin e ...

70 aktakuza ndaj 77 personave në 24 orët e fundit në Kosovë

Koha.net - 11.09.2019

Prokurori i Shtetit përmes një komunikate për media bën të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëdhjetë (70) aktakuza kundër shtatëdhjetë e shtatë (77) ...

Gjatë 24 orëve janë ngritur 70 aktakuza kundër 77 personave – për vepra të ndryshme penale

Telegrafi - 11.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëdhjetë (70) aktakuza kundër shtatëdhjetë e shtatë (77) personave për vepra të ndryshme penale, të ...

70 aktakuza për 24 orë

Gazeta Express - 11.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëdhjetë (70) aktakuza kundër shtatëdhjetë e shtatë (77) personave për vepra të ndryshme ...

18 kandidatët e listës AAK-PSD që u doli punë me drejtësinë

Zeri - 10.09.2019

Koalicioni AAK e PSD kanë publikuar listën me 110 kandidatët për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Ndonëse në premtimet kryesore para nisjes së fushatës, është lufta kundër korrupsionit dhe sundimi i ...

“Rrush” nga aktakuzat – 18 kandidatët e listës AAK-PSD që u doli punë me drejtësinë

Lajmi.net - 10.09.2019

Ndonëse në premtimet kryesore para nisjes së fushatës, është lufta kundër korrupsionit dhe sundimi i ligjit, këto dy subjekte nuk i kanë filtruar aspak kandidatët të cilët kanë qenë të dënuar, apo ...

Gjatë 24 orëve janë ngritur 46 aktakuza kundër 61 personave për vepra të ndryshme penale

Telegrafi - 10.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetegjashtë (46) aktakuza kundër gjashtëdhjetenjë (61) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria e shtetit për 24 orë ngre 46 aktakuza ndaj 61 personave

Gazeta Express - 10.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetegjashtë (46) aktakuza kundër gjashtëdhjetenjë (61) personave për vepra të ndryshme ...

Për 24 orë në Kosovë u ngritën 46 aktakuza

Koha.net - 10.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 46 aktakuza kundër 61 personave për vepra të ndryshme penale.

Kryen vepra penale, brenda një dite ngriten 70 aktakuza në Kosovë

Botasot - 11.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëdhjetë (70) aktakuza kundër shtatëdhjetë e shtatë (77) personave për vepra të ndryshme ...

Prokuroria e shtetit për 24 orë ngreh 46 aktakuza ndaj 61 personave

Zeri - 10.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetegjashtë (46) aktakuza kundër gjashtëdhjetenjë (61) personave për vepra të ndryshme ...

Prokuroria e shtetit për 24 orë ngreh 46 aktakuza ndaj 61 personave

Botasot - 10.09.2019

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetegjashtë (46) aktakuza kundër gjashtëdhjetenjë (61) personave për vepra të ndryshme ...