TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Për lëkurë të bukur në verë, ndiqni këto këshilla

Botasot - 12.07.2019

Gjatë muajve të vapës shpesh herë të padurueshme, fytyra mund të dëmtohet dhe do të duket pa jetë. Për të patur një lëkurë të shëndetshme ju listojmë tre mënyra të thjeshta që fytyra juaj të ...

Zhan Mitrev ju këshillon se si të kujdeseni për lëkurën gjatë verës

Telegrafi - 10.07.2019

Edhe pse çdo njeri për ekspozim të diellit përdor kremra për mbrojtje nga dielli dhe nga rrezet, për lëkurën duhet kujdes të përhershëm që të parandalohet tharja e saj dhe humbja e funksioneve ...