TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Modeli i një njësie zgjedhore për më shumë përfaqësim te shqiptarët e Maqedonisë

Botasot - 08.11.2019

Këtyre ditëve është aktualizuar tema e ndryshimit të modelit zgjedhor edhe për shkak të shpalljes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të caktuara që të mbahen me 12 prill të vitit 2020.

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni

Telegrafi - 08.11.2019

Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme ...

Ndryshimi i modelit zgjedhor pa konsensus, Mehmeti: S’është i shëndetshëm politikisht

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, Zhurnal.mk – Deklarata e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev, për të ndryshuar modelin zgjedhor edhe pa konsensus të plotë nëse sigurohen votat e nevojshme edhe për votim të dyfishtë, ...

U prezantuan propozim-ndryshimet për njësit zgjedhore dhe listat e hapura

Portalb - 08.11.2019

Sot u prezantuan dy propozimet në lidhje me procesin zgjedhor, për një njësi zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen në prill, dhe lista të hapura për zgjedhjet e ardhme ...

Kodi zgjedhor, iniciativa për një njësi u dorëzua në Kuvend. Kostadinov: Jemi për një njësi zgjedhore. Janushev: ...

Flaka - 08.11.2019

Iniciativa e partive më të vogla dhe deputetëve të pavarur për ndryshim të modelit zgjedhor u dorëzua në parlament. Propozohet që nga gjashtë njësi zgjedhore të kalohet në një njësi, ndërkaq në ...

Në Kuvend dorëzohet propozim për një njësi zgjedhore dhe lista të hapura

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor – Zhurnal.mk – Iniciativa për një njësi zgjedhore sot dorëzoi dy propozime për ndryshim të Kodit zgjedhor, njoftoi përmes një press konference në Kuvend deputetja Liljana Popovska, ...

Dorëzohen propozim-ndryshimet për Kodin Zgjedhor – një njësi zgjedhore në zgjedhjet parlamentare dhe lista të hapura në ...

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend ...

Beteja e partive të vogla për zgjedhje me një njësi zgjedhore

Evropaelire - 07.11.2019

Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura.

Tallje 30 vjeçare me popullin në RMV!

Botasot - 08.11.2019

Sado që z. Zhbogari,me modestin e tij pralajmëroi metodologji të re, rreth reformave në Maqedonin e veriut, ku, ndër të jera përveç reformave në drejtësi, bën pjesë edhe sistemi zgjedhor shtetëror, ...

Kodi Zgjedhor, Zaevi mbetet i vetëm për një njësi zgjedhore

Alsat - 07.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon të nxisë nismën për ndryshimin e modelit zgjedhor nga model me gjashtë në një njësi zgjedhore por vazhdimisht përsërit se ai dhe partia e tij nuk janë iniciator.

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus

Medial - 07.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

Modeli zgjedhor dhe divergjencat, Zaev: Për ndryshimin e modelit ka badenter. Vetingu, pas zgjedhjeve

Flaka - 07.11.2019

Thellohen kundërshtimet mes partnerëve të koalicion qeverisës, LSDM-së dhe BDI-së, për ndryshimin e modelit zgjedhor dhe procesin e “vetingut”. Përderisa BDI konsideron se modeli zgjedhor nuk duhet ...

Bejta: Modeli zgjedhor nuk ndryshohet, i përshtatet më së miri Maqedonisë së Veriut

Tetova Sot - 07.11.2019

Nevzat Bejta nga BDI, i ftuar në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat tha se nuk ka kohë të mjaftueshme deri në datën e zgjedhjeve që të ndryshohet modeli zgjedhor.

Bejta: Edhe ekspertët të pyeten për modelin zgjedhor

Flaka - 07.11.2019

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta në emisionin “Rruga drejtë” në Alsat, tha se për modelin zgjedhor duhet të konsultohen edhe ekspertë dhe të shihen edhe modelet e shteteve tjera të zhvilluara, ...

Beteja e partive më të vogla në Maqedoni për zgjedhje me një njësi zgjedhore

Botasot - 07.11.2019

Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura.

Bejta: Modeli zgjedhor nuk ndryshohet, i përshtatet më së miri Maqedonisë së Veriut

Alsat - 07.11.2019

Nevzat Bejta nga BDI, i ftuar në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat tha se nuk ka kohë të mjaftueshme deri në datën e zgjedhjeve që të ndryshohet modeli zgjedhor.

Bejta: Modeli zgjedhor nuk ndryshohet, i përshtatet më së miri Maqedonisë së Veriut

Ina - 07.11.2019

Bejta: Modeli zgjedhor nuk ndryshohet, i përshtatet më së miri Maqedonisë së VeriutAlsat2019-11-07T21:16:54+01:00 Nevzat Bejta nga BDI, i ftuar në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat tha se nuk ka kohë ...

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor – Zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

“Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus”

Telegrafi - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

Propozime të ndryshme nga partitë për modelin zgjedhor

Gazeta Express - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus

Tetova Sot - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

“Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus”

Alb Portali - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

“Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus”

Botasot - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

Tallje 30 vjeçare me popullin në RMV !

Tetova Sot - 08.11.2019

Nga: Mehdi Memeti Sado që z. Zhbogari,me modestin e tij pralajmëroi metodologji të re, rreth reformave në Maqedonin e veriut, ku, ndër të jera përveç reformave në drejtësi, bën pjesë edhe sistemi ...

RMV, ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus

Portalb - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së.

Beteja e partive më të vogla në Maqedoni për zgjedhje me një njësi zgjedhore

Telegrafi - 08.11.2019

Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura.

Dorëzohen propozim-ndryshimet për Kodin Zgjedhor – një njësi zgjedhore në zgjedhjet parlamentare dhe lista të hapura në ...

Tetova Sot - 08.11.2019

Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana Popovska.

Ndryshimi i modelit zgjedhor pa konsensus, Mehmeti: S’është i shëndetshëm politikisht

Flaka - 08.11.2019

Deklarata e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev, për të ndryshuar modelin zgjedhor edhe pa konsensus të plotë nëse sigurohen votat e nevojshme edhe për votim të dyfishtë, vlerësohet si deklaratë politike në ...

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni

Alb Portali - 08.11.2019

Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme ...

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni

Botasot - 08.11.2019

Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme ...

Nuhiju: Modeli i një njësie zgjedhore për më shumë përfaqësim te shqiptarët e Maqedonisë

Tetova Sot - 08.11.2019

Hamdi Nuhiju Këtyre ditëve është aktualizuar tema e ndryshimit të modelit zgjedhor edhe për shkak të shpalljes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të caktuara që të mbahen me 12 prill të vitit ...

RMV, beteja e partive të vogla për zgjedhje me një njësi zgjedhore

Portalb - 09.11.2019

Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura.