TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA-ja rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës

Evropaelire - 11.07.2019

Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar ...

SHBA vazhdon mbështetjen ndaj Kosovës, ndahen qindra-miliona dollarë

Lajmi.net - 11.07.2019

Me këtë amendament zotohen 34 milionë dollar amerikan shtesë nga Shtetet e Bashkuara, duke ngritur shumën totale të mjeteve të zotuara nga SHBA-të sipas marrëveshjes në 198 milionë dollar amerikan, ...

SHBA vazhdon mbështetjen për rrugëtimin e Kosovës drejt vetëqëndrueshmërisë

Alsat - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ...

SHBA-ja rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës

Alsat - 11.07.2019

Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar ...

SHBA-ja mbështet Kosovën edhe me 34 milionë dollarë

Zeri - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...

SHBA-ja rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës

BalkanWeb - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar ...

SHBA vazhdon mbështetjen ndaj Kosovës, ndan 34 milionë dollarë

Telegrafi - 11.07.2019

Presidentii vendit, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ...

Rritet buxheti i ndihmës nga SHBA, miliona dollarë shtesë për Kosovën

Top Channel - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara e kanë rritur buxhetin e ndihmës për Kosovën. Uashingtoni do të japë 34 milionë dollarë shtesë në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor.

Kosova merr miliona dollarë si mbështetje financiare nga Amerika

Gazeta Express - 11.07.2019

USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së ...

SHBA-të rrisin buxhetin për Kosovën

Alsat - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara e kanë rritur buxhetin e ndihmës për Kosovën. Uashingtoni do të japë 34 milionë dollarë shtesë në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor.

ShBA-ja mbështet Kosovën edhe me 34 milionë dollarë

Medial - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno, nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...

SHBA vazhdon mbështetjen për rrugëtimin e Kosovës drejt vetëqëndrueshmërisë

Botasot - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ...

Kosova merr mbështetje milionëshe nga Amerika

Ina - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...

SHBA mbështet Kosovën me 34 milionë dollarë

Albeu.com - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës , Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...

SHBA-ja mbështet Kosovën edhe me 34 milionë dollarë

Shqipmedia - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno, nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...

SHBA mbështet Kosovën me 34 milionë dollarë

LajmiFundit - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...

SHBA “hap thesin”, Kosova përfiton 34 milionë dollarë

BalkanWeb - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ...

SHBA “hap thesin”, Kosova përfiton 34 milionë dollarë

Durres Lajm - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ...

Kosova merr mbështetje milionëshe nga Amerika

Zhurnal - 11.07.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë ...