TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Drejtorët i pret “stuhi” verore

Flaka - 12.06.2019

Ndryshimet e drejtorëve startojnë nga Agjencia e Sigurisë Kombëtare, si dhe nga burgu i Shutkës pasi qeveria, pak kohë më parë, konfirmoi dorëheqjen e ish drejtorit të burgut të Shutkës, Gjoko ...

Esad Rahiq është emëruar drejtor i ri në burgun e Shutkës

Portalb - 11.06.2019

Në seancën e sotme qeveritare Esad Rahiq është emëruar drejtor i Burgut Hetues Shutkë , raporton NovaTv . Ai vjet në vendin e Gjoko Kotevskit , i cili dha dorëheqje në shkurt, pas incidentit me Spiro ...

Viktor Dimovski është drejtori i ri i Agjencisë për Siguri Kombëtare

Gazeta Express - 11.06.2019

Viktor Dimovski është emëruar drejtor i ri i Agjencisë për Siguri Kombëtare, kumtoi sot pres-shërbimi qeveritar. Vendimi për emërimin e Viktor Dimovskit në këtë funksion është sjellë në seancën e ...

Esad Rahiq është emëruar drejtor i burgut në Shuto Orizare

Botasot - 11.06.2019

Në seancën e sotme qeveritare Esat Rahiq është emëruar për drejtor të burgut në Shuto Orizare Ai zë vendin e Gjoko Kotevskit i cili dha dorëheqje në muajin shkurt, pas incidentit me të akuzuarit ...

Drejtori i ri i ASK-së, Viktor Dimovski

Flaka - 11.06.2019

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Jashtme Viktor Dimovski do të jetë drejtori i Agjencisë së re për Siguri Kombëtare. Me propozim të kryeministrit dhe me vendim të Qeverisë, ish ambasadori në ...

Ja kush është drejtori i ri i burgut të Shutkës!

Tetova Sot - 11.06.2019

Në seancën e sotme qeveritare Esad Rahiq është emëruar për drejtor të burgut të Shutkës. Ai vjen në vendin e Gjoko Kotevskit i cili parashtroi dorëheqje në muajin shkurt, pas incidentit me të ...

Esad Rahiq, drejtor i ri i burgut të Shutkës

Flaka - 11.06.2019

Esad Rahiq është emruar drejtor i burgut hetues të Shutkës. Emërimi i tij nga Qeveria nuk është pjesë e procesit të rikonstruimit por emri i tij është propozuar që pas dorëheqjes që bëri në muajin ...

Esad Rahiq emërohet drejtor i ri në burgun e Shutkës

Gazeta Express - 11.06.2019

Në seancën e sotme qeveritare Esad Rahiq është emëruar drejtor i Burgut Hetues Shutkë, raporton NovaTv. Ai vjet në vendin e Gjoko Kotevskit, i cili dha dorëheqje në shkurt, pas incidentit me Spiro ...