TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Labënishti për kryetar, vjen përkrahja e madhe

Ina - 14.01.2018

Lajmi për Arben Labënishtin për kryetar të Lëvizjes BESA ka marrë jehonë të madhe dhe se është përkrahur edhe nga Tirana e Prishtina, si një figurë e vlerësuar kombëtare, edhe pse në anën tjetër ka ...

« DEMANT » Arben Labënishti, nuk është kandidat për kryetar të Lëvizjes BESA

Zhurnal - 13.01.2018

« DEMANT » Arben Labënishti, nuk është kandidat për kryetar të Lëvizjes BESA Shkup, 13 janar - Pasi që në disa media u liferua lajmi se Arben Labënishti, mjeku i njohur nga Struga mund të jetë emri ...

Ky është emri i liderit të Lëvizjes BESA që do të bashkojë të dyja fraksionet? (FOTO)

Ina - 13.01.2018

Arben Labënishti, doktori nga Struga përflitet si emri më i pranueshëm për lider të Lëvizjes BESA në kongresin e ardhshëm partiak, mëson INA. Sipas burimeve partiake, anëtarësia e kësaj lëvizje e ...

Ky është emri i liderit të Lëvizjes BESA që do të bashkojë të dyja fraksionet? (Foto)

Antpress - 13.01.2018

Arben Labënishti, mjeku i njohur nga Struga përflitet si emri më i pranueshëm për lider të Lëvizjes BESA në kongresin e ardhshëm partiak.. Sipas burimeve partiake, anëtarësia e kësaj lëvizje e ...