TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Avramopoulos: Sfidat tona janë të përbashkëta

Flaka - 09.10.2019

Komisioneri i Bashkimit Evropian për Migrimin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë Dimitris Avramopoulos dhe ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj nënshkruan sot marrëveshjen e planit të përbashkët të ...

Marrëveshje BE – Shqipëri – Maqedoni

RTSH - 09.10.2019

Komisioni Europian ka bërë të ditur nënshkrimin e një marrëveshje me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, si pjesë e Planit të Përbashkët të Veprimit për Ballkanin Perëndimor.

BE marrëveshje kundër terrorizmit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

BalkanWeb - 10.10.2019

Bashkimi Evropian (BE) ka nënshkruar marrëveshje kundër terrorizmit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, raporton Anadolu Agency (AA). Marrëveshjet u nënshkruan në Bruksel nga komisioneri i BE-së ...