TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KE: Plogështia ekonomike pritet të vazhdojë në zonën euro

Alsat - 07.11.2019

Komisioni Europian rishikoi sot parashikimet e tij të rritjes ekonomike për vitin 2019 dhe 2020, për shkak të një mjedisi të jashtëm shumë më pak të favorshëm dhe parashikon një periudhë të zgjatur ...

KE: Plogështia ekonomike pritet të vazhdojë në zonën euro

Zhurnal - 07.11.2019

Komisioni Europian rishikoi sot parashikimet e tij të rritjes ekonomike për vitin 2019 dhe 2020, për shkak të një mjedisi të jashtëm shumë më pak të favorshëm dhe parashikon një periudhë të zgjatur ...

KE: Plogështia ekonomike pritet të vazhdojë në zonën euro

Lajmi.net - 07.11.2019

“Ekonomia europiane ka rezistuar, pavarësisht kontekstit të jashtëm më pak të favorshëm. Sidoqoftë, ne mund të përballemi me vështirësi në të ardhmen, me një periudhë pasigurie të madhe, për shkak të ...