TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OKB dënon SHBA-në për embargon ndaj Kubës

Zhurnal - 08.11.2019

Asambleja e Përgjithshme e KB-së e dënoi embargon ekonomike amerikane të Kubës tashmë 28 vite me radhë, me çka i hodhi poshtë kritikat e SHBA-së për keqpërdorime të të drejtave të njeriut në Havana ...

OKB miraton rezolutën për heqjen e embargos amerikane ndaj Kubës

Java News - 08.11.2019

Asambleja e përgjithshme e OKB-së miratoi sot, me shumicë shumë të madhe votash, si çdo vit që nga viti 1991, një rezolutë jodetyruese që i bën thirrje SHBA-së të heqë embargon e saj ekonomike dhe ...

OKB kërkon heqjen e embargos amerikane kundër Kubës

Java News - 07.11.2019

Asambleja e përgjithshme e OKB-së miraroi sot me shumicë votash, ashtu si çdo vit që prej 1991, një rezolutë jo detyruese që i kërkon SHBA-së të heqë embargon ekonomike dhe financiare kundër Kubës.

OKB voton për ndalimin e bllokadës ekonomike të SHBA ndaj Kubës

SOT - 07.11.2019

Asambleja e përgjithshme e Kombeve të bashkuara ka votuar pak më parë me shumicë dërmuese rezolutën që dënon bllokadën ekonomike të Shteteve të Bashkuara duke kërkuar heqjen e sanksioneve.

SHBA, OKB kërkon heqjen e embargos amerikane kundër Kubës

BalkanWeb - 08.11.2019

Asambleja e përgjithshme e OKB-së miraroi sot me shumicë votash, ashtu si çdo vit që prej 1991, një rezolutë jo detyruese që i kërkon SHBA-së të heqë embargon ekonomike dhe financiare kundër Kubës.

OKB kërkon heqjen e embargos amerikane kundër Kubës

Koha.net - 08.11.2019

Asambleja e përgjithshme e OKB-së miratoi dje me shumicë votash, ashtu si çdo vit që prej 1991, një rezolutë jo detyruese që i kërkon SHBA-së të heqë embargon ekonomike dhe financiare kundër Kubës, ...

OKB miraton rezolutën për heqjen e embargos amerikane ndaj Kubës

Gazeta Tema - 08.11.2019

Asambleja e përgjithshme e OKB-së miratoi sot, me shumicë shumë të madhe votash, si çdo vit që nga viti 1991, një rezolutë jodetyruese që i bën thirrje SHBA-së të heqë embargon e saj ekonomike dhe ...

SHBA – OKB miraton rezolutën për heqjen e embargos amerikane ndaj Kubës

Zhurnal - 08.11.2019

Asambleja e përgjithshme e OKB-së miratoi sot, me shumicë shumë të madhe votash, si çdo vit që nga viti 1991, një rezolutë jodetyruese që i bën thirrje SHBA-së të heqë embargon e saj ekonomike dhe ...