TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HTC paralajmëron telefonin e ri Android

Koha.net - 13.08.2019

HTC ka paralajmëruar një telefon të ri Android në llogarinë e tij zyrtare në Twitter dhe gjykuar nga pamja duket se bëhet fjalë për HTC Wildfire. Telefoni pritet të ketë ekran 6.2-inç, dy kamera në ...

HTC paralajmëron telefonin e ri Android

Botasot - 13.08.2019

HTC ka njoftuar një telefon të ri në llogarinë e tij zyrtare në Twitter dhe gjykuar nga pamja duket se bëhet fjalë për HTC Wildfire. Telefoni do të ketë një ekran 6.2 inç, dy kamera në anën e pasme ...

HTC paralajmëron telefonin e ri Android

Zhurnal - 13.08.2019

HTC ka paralajmëruar një telefon të ri Android në llogarinë e tij zyrtare në Twitter dhe gjykuar nga pamja duket se bëhet fjalë për HTC Wildfire. Telefoni pritet të ketë ekran 6.2-inç, dy kamera në ...

HTC paralajmëron telefonin e ri Android

Flaka - 13.08.2019

HTC ka njoftuar një telefon të ri në llogarinë e tij zyrtare në Twitter dhe gjykuar nga pamja duket se bëhet fjalë për HTC Wildfire. Telefoni do të ketë një ekran 6.2 inç, dy kamera në anën e pasme ...