TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Letra e të akuzarit për sulm në Zelandën e Re qarkullon online

Evropaelire - 14.08.2019

Sulmuesi i akuzuar për vrasjen e 51 personave në Zelandën e Re, ka shkruar një letër nga burgu, duke treguar qëndrimet e tij politike dhe ato shoqërore, çka ka shtyrë kryeministren e këtij shteti, ...

Sulmuesi i Christchurch dërgon letër nga qelia e burgut

Telegrafi - 14.08.2019

Zyrtarët e Zelandës së Re pranuan se kanë bërë gabim të madh duke lejuar personin e akuzuar për vrasjen e 51 personave në dy xhamitë të Christchurch, që të dërgojë një letër të shkruar me dorë nga ...

Letra e të akuzarit për sulm në Zelandën e Re qarkullon online

Alsat - 14.08.2019

Sulmuesi i akuzuar për vrasjen e 51 personave në Zelandën e Re, ka shkruar një letër nga burgu, duke treguar qëndrimet e tij politike dhe ato shoqërore, çka ka shtyrë kryeministren e këtij shteti, ...

Terroristi i Christchurch dërgon letër nga burgu

Tetova Sot - 14.08.2019

Terroristi Brenton Tarrant, që kreu një sulm mbi xhamitë në qytetin Christchurch të Zelandës së Re, ka dërguar një letër gjashtë faqëshe nga qelia e tij burgut ku po pret verdiktin e gjykatës.

Letra e të burgosurit që vrau 51 persona në Zelandën e Re përfundon online, alarmohet kryeministria

Albeu.com - 14.08.2019

Sulmuesi i akuzuar për vrasjen e 51 personave në Zelandën e Re, ka shkruar një letër nga burgu, duke treguar qëndrimet e tij politike dhe ato shoqërore, çka ka shtyrë kryeministren e këtij shteti, ...

Terroristi i Christchurch dërgon letër nga burgu

Botasot - 14.08.2019

Terroristi Brenton Tarrant, që kreu një sulm mbi xhamitë në qytetin Christchurch të Zelandës së Re, ka dërguar një letër gjashtë faqëshe nga qelia e tij burgut ku po pret verdiktin e gjykatës.

Letra e të burgosurit Tarrant del online, alarmohet kryeministrja

Mapo - 14.08.2019

Sulmuesi i akuzuar për vrasjen e 51 personave në Zelandën e Re, ka shkruar një letër nga burgu, duke treguar qëndrimet e tij politike dhe ato shoqërore, çka ka shtyrë kryeministren e këtij shteti, ...

Sulmuesi i Christchurch shkruan letër 6-faqëshe nga burgu, paralajmëron për një “konflikt të madh”

Zeri - 14.08.2019

Zyrtarët e Zelandës së Re pranuan se kanë bërë gabim të madh duke lejuar personin e akuzuar për vrasjen e 51 personave në dy xhamitë të Christchurch, që të dërgojë një letër të shkruar me dorë nga ...

Terroristi i Christchurch dërgon letër nga burgu

Gazeta Express - 14.08.2019

Terroristi Brenton Tarrant, që kreu një sulm mbi xhamitë në qytetin Christchurch të Zelandës së Re, ka dërguar një letër gjashtë faqëshe nga qelia e tij burgut ku po pret verdiktin e gjykatës.