TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Skandal mediatik në Francë, gazetarët tallen me koleget në Facebook

Alsat - 12.02.2019

Disa udhëheqës dhe gazetarë të kompanive mediale në Francë janë suspenduar apo larguar nga puna nën dyshimin se kanë koordinuar ngacmime online në një grup privat në Facebook.

Skandal në Francë, pezullohen drejtues mediash për bullizëm

Top Channel - 12.02.2019

Disa drejtues mediash në Francë janë pezulluar apo pushuar nga puna pasi dyshohet se kanë koordinuar një ngacmim “online” përmes një grupi privat në Facebook.

Grupi sekret i gazetarëve francezë akuzohen për bullizëm

Botasot - 12.02.2019

Disa gazetarë francezë janë pezulluar ose pushuar nga puna pasi akuzohen se kanë bashkërenduar ngacmime në internet përmes një grupi sekret në Facebook.

Skandali/ Drejtuesit e medias pushohen nga puna, ngacmonin gazetaret e reja

Java News - 12.02.2019

Disa gazetarë të lartë francezë janë pezulluar ose shkarkuar nga puna me akuzën e bashkërendimit të ngacmimeve në internet përmes një grupi privat sekret në Facebook.

Gazetarët lenë nam në Francë, zbulohen marifetet e tyre

Albeu.com - 12.02.2019

Disa udhëheqës dhe gazetarë të kompanive mediale në Francë janë suspenduar apo larguar nga puna nën dyshimin se kanë koordinuar ngacmime online në një grup privat në Facebook.

Skandal në Francë, pezullohen drejtues mediash për bullizëm

Botasot - 12.02.2019

Disa drejtues mediash në Francë janë pezulluar apo pushuar nga puna pasi dyshohet se kanë koordinuar një ngacmim “online” përmes një grupi privat në Facebook.

Grupi sekret i gazetarëve francezë akuzohen për bullizëm

Telegrafi - 12.02.2019

Disa gazetarë francezë janë pezulluar ose pushuar nga puna pasi akuzohen se kanë bashkërenduar ngacmime në internet përmes një grupi sekret në Facebook.

Skandal në Francë, pezullohen drejtues mediash për bullizëm

Medial - 12.02.2019

Disa drejtues mediash në Francë janë pezulluar apo pushuar nga puna pasi dyshohet se kanë koordinuar një ngacmim “online” përmes një grupi privat në Facebook.

Skandal në Francë: Pezullohen drejtues mediash për bullizëm

Gazeta Tema - 12.02.2019

“League du LOL”, e përbërë kryesisht nga meshkuj, vinte në shënjestër shkrimtare femra dhe aktiviste feministe. Dhjetëra persona kanë ndarë eksperiencën e tyre të bullizmit kibernetik nga grupi, që ...