TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Institucionet stërmbushen nga punëtorët me kontrata mbi vepër

Zeri - 16.05.2019

Thuajse në të gjitha institucionet qendrore dhe në ato lokale në vend Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur punësime të shumta të punëtorëve me kontratë për shërbime të veçanta.

Avancat e hapura të Ministria e Punëve të Brendshme

Zeri - 15.05.2019

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon ...

Institucionet stërmbushen nga punëtorët me kontrata mbi vepër

Telegrafi - 16.05.2019

Thuajse në të gjitha institucionet qendrore dhe në ato lokale në vend Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur punësime të shumta të punëtorëve me kontratë për shërbime të veçanta.

Veturat e Policisë presin për riparim që nga viti 2016

Zeri - 15.05.2019

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon ...

A e dini se veturat e Policisë së Kosovës nuk janë dërguar te automekaniku prej vitit 2016

Gazeta Express - 15.05.2019

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon ...