TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Angjushev: Situata është nën kontroll, nuk do të ketë kaos të çmimeve të derivateve të naftës

Telegrafi - 16.05.2019

Zv. kryeministri për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev, sot duke iu përgjigjur pyetjen e gazetarëve në Forumin e Energjisë së Maqedonisë 2019 në Strugë, tha se situata është nën kontroll dhe nuk do ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë

Alsat - 16.05.2019

Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin ...

Liberalizimi i përkohshëm i tregut dhe derivateve të naftës nuk shkaktoi shok të çmimeve

Zeri - 15.05.2019

Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë por Qeveria nuk do të lejojë rritje të lartë

Gazeta Express - 16.05.2019

Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin ...

Çmimet e derivateve, Angjushev: Liberalizim i tregut, por duke mbrojtur qytetarët

Flaka - 14.05.2019

Edhe pse metodologjia e vjetër e KRRE-së për përllogaritjen e çmimeve të naftës nuk vlen më, çmimet në pompat e benzinës nuk pësuan rritje siç frikësohej opinioni.

Liberalizimi i përkohshëm i tregut dhe derivateve të naftës nuk shkaktoi shok të çmimeve

Botasot - 15.05.2019

Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për ...

ÇMIMIN E DERIVATEVE do ta caktojnë kompanitë

Medial - 16.05.2019

Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë

Botasot - 16.05.2019

Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë

Flaka - 16.05.2019

Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin ...