TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Problemet e Vuçiqit për shkak të radikalëve

DW - 16.05.2019

A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të Vuçiqit.

A do të arrestohen në Serbi radikalët? Ja telashet për Vuçiçin

Gazeta Tema - 16.05.2019

A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të ...

Vuçiq ka probleme të mëdha me serbët

Gazeta Express - 16.05.2019

A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të Vuçiqit.

Problemet e Vuçiqit për shkak të radikalëve

Botasot - 16.05.2019

A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të Vuçiqit.

Problemet e Vuçiç për shkak të radikalëve

Top Channel - 16.05.2019

A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të Vuçiqit.

Problemet e Vuçiqit me radikalët e kërkuar nga Gjykata e Hagës

Koha.net - 16.05.2019

A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të Vuçiqit.