TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme

Evropaelire - 11.09.2019

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë.

Kanada, Justin Trudeau shpërndan parlamentin, thërret zgjedhje të reja

SOT - 11.09.2019

Kryeminsitri i Kanadasë Justin Trudeau ka shpallur zgjedhje të reja dhe ka shpërndarë parlamentin e vendit. Kryeministri i u takua me guvernatoren e përgjithshme Julie Payette, që vepron si kryetare ...

Kryeministri kanadez shpërbën kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja

Lajmi.net - 11.09.2019

Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e presidentes së shtetit, që i dha bekimet e saj formale për fushatën gjashtëjavëshe të zgjedhjeve të ...

Zgjedhjet e përgjithshme në Kanada më 21 tetor

Koha.net - 11.09.2019

Kryeministri kanadez Justin Trudeau ka thirrur zgjedhjet e përgjithshme më 21 tetor. Siç raporton BBC, sondazhet e deritashme tregojnë se do të zhvillohet një garë e vështirë për Trudeaun, ...

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme

BalkanWeb - 12.09.2019

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë.

Kryeministri i Kanadasë shpërndan kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja

Gazeta Express - 11.09.2019

Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ...

Kryeministri kanadez shpërbën kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja

Zeri - 11.09.2019

Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ...

Kryeministri kanadez shpërbën kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja

Botasot - 11.09.2019

Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ...