TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rrugë të reja, dhunë dhe vdekje: situata në itinerarin e refugjatëve të Ballkanit

DW - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Itinerari ballkanik ndryshon, vështirësia sa vjen e rritet

Top Channel - 16.04.2019

Për refugjatët që duan të shkojnë në Europën Qendrore nga Greqia, lëvizja po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare, megjithatë – thotë “Deutsche Welle”, – ...

Rrugë të reja, dhunë dhe vdekje: situata e refugjatëve në Ballkan

ABC News - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Rrugë të reja, dhunë dhe vdekje/ Mijëra refugjatë vazhdojnë të provojnë rrugën e rrezikshme të Ballkanit

Java News - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Tragjedi të reja në itinerarin e refugjatëve të Ballkanit

Ina - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Refugjatët e Ballkanit/ Rugë të reja, dhunë dhe vdekje…

Mapo - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Rrugë të reja, dhunë dhe vdekje: Situata në itinerarin e refugjatëve të Ballkanit

Gazeta Tema - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Rrugë të reja, dhunë dhe vdekje në itinerarin ballkanik të refugjatëve

Koha.net - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Rrugë të reja, dhunë dhe vdekje: situata në itinerarin e refugjatëve të Ballkanit

Lajmi.net - 16.04.2019

Për refugjatët, që duan të shkojnë në Evropën Qendrore nga Greqia, po bëhet gjithnjë e më vështirë. Ata flasin për dhunë policore e arrestime arbitrare.

Itinerari i refugjatëve në Ballkan, Shqipëria mes rrugëve të reja

BalkanWeb - 16.04.2019

Në fillim të prillit, policia greke përdori në afërsi të Selanikut, në Greqinë Veriore gaz lotsjellës, për t’i penguar migrantët që të merrnin rrugën për në Maqedoninë e Veriut.

Shqipëria mes “shtigjeve të reja” të refugjatëve

Gazeta Express - 16.04.2019

Në fillim të prillit, policia greke përdori në afërsi të Selanikut, në Greqinë Veriore gaz lotsjellës, për t’i penguar migrantët që të merrnin rrugën për në Maqedoninë e Veriut.