TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CIVIL: Fantomët dhe personat e vdekur ende figurojnë në Listën Zgjedhore

Portalb - 10.08.2018

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ...

Civil: Personat e vdekur dhe fantomët akoma figurojnë në Listën Zgjedhore

Telegrafi - 10.08.2018

Me rastin e mbajtjes së referendumit më 30 shtator në Maqedoni, për marrëveshjen me Greqinë, deri tek organizata Civil kanë arritur dhjetëra paraqitje për problemet me listën zgjedhore.

Derkoski: KSHZ është e gatshme ta zbatojë referendumin

Telegrafi - 09.08.2018

“Para përbërjes së re të KSHZ-së që funksionon tashmë dy javë mbetet detyrë e rëndësishme në një periudhë kohore interesante për shtetin, ndërsa ekipi është i gatshëm të përgjigjet ndaj detyrës” ...

A mund të besohet te Lista zgjedhore?

Flaka - 09.08.2018

Në shtëpinë me numër 18 në rrugën “Heronjtë e Kosturit”, ish “29 Nëntori” në komunën e Qendrës ka gjithsej 19 zgjedhës. Në të vërtetë, vetëm pesë prej tyre jetojnë këtu dhe kanë të njëjtin mbiemër.

Referendumi, fillon afati për këqyrje publike

Flaka - 09.08.2018

Lista zgjedhore është vënë në këqyrje publike, që sot, dhe do të zgjasë deri më 23 gusht. Sipas kësaj Liste, të drejtën për votë në referendumin e 30 shtatorit e kanë 1 805 707 votues.

Votues nga Pusteci mbeten edhe më tej në Listën Zgjedhore

Telegrafi - 09.08.2018

Një pjesë e votuesve të kontestuar nga Pusteci edhe më tej janë në listën e Listën Zgjedhore. Kontrolli elektronik i listës i cili nga sot është vendosur në inspektim publik tregon se në Listën ...

Filloi shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore

Alsat - 09.08.2018

Nga sot, edhe zyrtarisht Lista e votuesve është në shqyrtim publik. Janë regjistruar 1.850.700 votues. Paralelisht filloi edhe paraqitja e qytetarëve të diasporës, të cilët dëshirojnë të votojnë në ...

KSHZ: Inspektimi në Listën zgjedhore deri më 23 gusht, ndryshimet më së voni deri më 7 shtator

Tetova Sot - 09.08.2018

Në Listën zgjedhore që sot është vendosur në inspektim publik për referendumin e ardhshëm në vjeshtë për emrin, janë regjistruar gjithsej 1.805.700 qytetarë.

Referendumi për emrin, KSHZ tregon sa është numri i votuesve dhe si do të votojë diaspora

Portalb - 09.08.2018

Në Listën Zgjedhore që sot është vendosur për kontroll publik për referendumin për emrin i cili është caktuar që të mbahet më 30 shtator, gjithsej janë regjistruar 1.805.700 qytetar, njofton ...

KSHZ: Ndryshimet në Listën Zgjedhore më së voni deri më 7 shtator

Telegrafi - 09.08.2018

Në Listën Zgjedhore e cila sot është vendosur për shqyrtim publik për referendumin më 30 shtator, të regjistruar janë gjithsej 1.805.700 qytetarë. Më së voni deri më 7 shtator KSHZ do ta përmbyll ...

Skandal, edhe të vdekurit do votojnë në Maqedoni

Ina - 10.08.2018

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ...

Civil: Personat e vdekur dhe fantomët akoma figurojnë në Listën Zgjedhore

Botasot - 10.08.2018

Me rastin e mbajtjes së referendumit më 30 shtator në Maqedoni, për marrëveshjen me Greqinë, deri tek organizata Civil kanë arritur dhjetëra paraqitje për problemet me listën zgjedhore.

Derkoski: KSHZ është e gatshme ta zbatojë referendumin

Botasot - 09.08.2018

“Para përbërjes së re të KSHZ-së që funksionon tashmë dy javë mbetet detyrë e rëndësishme në një periudhë kohore interesante për shtetin, ndërsa ekipi është i gatshëm të përgjigjet ndaj detyrës” ...

LAJM I FUNDIT: Nis mbikëqyrja në Listën zgjedhore

Medial - 09.08.2018

Prej sot deri në 23 gusht fillon të rrjedh një nga afatet kyçe për referendumin për emrin. Qytetarët do të mund të kryejnë mbikëqyrje në Listën zgjedhore, ndërsa shtetasit e Maqedonisë të cilët ...

Lista zgjedhore e hapur për qytetarët që duan të kontrollojnë të dhënat

Medial - 09.08.2018

Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00.Kontrollin e të dhënave ...

Filloi shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore

Antpress - 09.08.2018

9 August 2018 / 16:00 Nga sot, edhe zyrtarisht Lista e votuesve është në shqyrtim publik. Janë regjistruar 1.850.700 votues. Paralelisht filloi edhe paraqitja e qytetarëve të diasporës, të cilët ...

KSHZ: Inspektimi në Listën zgjedhore deri më 23 gusht, ndryshimet më së voni deri më 7 shtator

Ina - 09.08.2018

Në Listën zgjedhore që sot është vendosur në inspektim publik për referendumin e ardhshëm në vjeshtë për emrin, janë regjistruar gjithsej 1.805.700 qytetarë.

Lista zgjedhore nga nesër në shqyrtim publik

Alsat - 08.08.2018

Komisioni Shtetëror Zgjedhor nesër publikon listën zgjedhore. Nga ky institucion njoftojnë se nga dita e nesërme e deri më 23 gusht sa do të zgjasë shqyrtimi publik me çrast të gjithë qytetarët do të ...

KSHZ: Mbikëqyrja në Listën zgjedhore deri më 23 gusht

Medial - 09.08.2018

Në Listën Zgjedhore e cila sot është vendosur për shqyrtim publik për referendumin më 30 shtator, të regjistruar janë gjithsej 1.805.700 qytetarë. Mbikëqyrja publike që përfundon në 23 gusht në ...

Skandal, edhe të vdekurit do votojnë në Maqedoni

Tetova Sot - 10.08.2018

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ...

Derkoski: KSHZ është e gatshme ta zbatojë referendumin

Tetova Sot - 10.08.2018

“Para përbërjes së re të KSHZ-së që funksionon tashmë dy javë mbetet detyrë e rëndësishme në një periudhë kohore interesante për shtetin, ndërsa ekipi është i gatshëm të përgjigjet ndaj detyrës” ...

Lista zgjedhore e hapur për qytetarët që duan të kontrollojnë të dhënat

Flaka - 09.08.2018

Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00.Kontrollin e të dhënave ...

CIVIL: Personat fantom fugurojnë në listën zgjedhore

Lajm - 10.08.2018

Me rastin e mbajtjes së referendumit më 30 shtator në Maqedoni, për marrëveshjen me Greqinë, deri tek organizata Civil kanë arritur dhjetëra paraqitje për problemet me listën zgjedhore.

Lista zgjedhore e hapur për qytetarët që duan të kontrollojnë të dhënat

Tetova Sot - 09.08.2018

Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00.Kontrollin e të dhënave ...