TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Partitë “harrojnë” liberalizimin si premtim zgjedhor

Botasot - 11.09.2019

Premtimet e partive politike ndaj qytetarëve të Kosovës për çështje dhe fusha të ndryshme të jetës në vend, tashmë ka javë që kanë nisur, në një lloj para-fushate zgjedhore për zgjedhjet e ...

Partitë “harrojnë” liberalizimin si premtim zgjedhor

Telegrafi - 11.09.2019

Premtimet e partive politike ndaj qytetarëve të Kosovës për çështje dhe fusha të ndryshme të jetës në vend, tashmë ka javë që kanë nisur, në një lloj para-fushate zgjedhore për zgjedhjet e ...

Partitë ‘harrojnë’ liberalizimin si premtim zgjedhor

Evropaelire - 11.09.2019

Premtimet e partive politike ndaj qytetarëve të Kosovës për çështje dhe fusha të ndryshme të jetës në vend, tashmë ka javë që kanë nisur, në një lloj para-fushate zgjedhore për zgjedhjet e ...

Pse politikanët e 'harruan' premtimin për liberalizimin e vizave?

Zeri - 11.09.2019

Premtimet e partive politike ndaj qytetarëve të Kosovës për çështje dhe fusha të ndryshme të jetës në vend, tashmë ka javë që kanë nisur, në një lloj para-fushate zgjedhore për zgjedhjet e ...

Politikanët “harrojnë” premtimin për liberalizimin e vizave

Koha.net - 11.09.2019

Premtimet e partive politike ndaj qytetarëve të Kosovës për çështje dhe fusha të ndryshme të jetës në vend, tashmë ka javë që kanë nisur, në një lloj para-fushate zgjedhore për zgjedhjet e ...