TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria e Kosovës ndan 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë

Alb Portali - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Loading... Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.

Qeveria ndan 600 mijë euro për dhjetëvjetorin të pavarësisë

Alb Portali - 13.02.2018

Loading... Qeveria e Kosovës ka ndarë një pjesë të konsiderueshme të buxhetit për nder të dhjetëvjetorit të pavarësisë. Bëhet fjalë për 600 mijë euro që janë ndarë për këtë festë.

Qeveria ndan 600 mijë euro për 10 vjetorin e pavarësisë

Lajmi.net - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e dhjetë vjetorit të pavarësisë. Këto mjete sipas kryeministrit, Ramush Haradinaj, do t’i ndahen Ministrisë së Kulturës në kategorinë e ...

100 mijë euro për Epopenë e UÇK-së

Lajmi.net - 13.02.2018

Qeveria ka ndarë 100 mijë euro për shënimin e Epopes së UÇK-së e cila mbahet më 5, 6 dhe 7 mars. Ky manifestim do të mbahet nën patronatin e Qeverisë se Kosovës.

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit të Pavarësisë

Telegrafi - 13.02.2018

Qeveria ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Qeveria po ashtu ka themeluar Këshillin organizativ për manifestimin gjithëpopullor për ...

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë

Koha.net - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit të Pavarësisë

Almakos - 13.02.2018

Qeveria ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Qeveria po ashtu ka themeluar Këshillin organizativ për manifestimin gjithëpopullor për ...

Ndahen 600 mijë euro për festimet e pavarësisë

Albeu.com - 13.02.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.