TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosova dhe Turqia nëshkraujnë Marrëveshje për bashkëpunim në sektorin bankar

Telegrafi - 11.10.2018

Gjatë takimeve vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahet në Bali të Indonezisë, Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Guvernatori i Bankës Qendrore ...

Guvernatori Mehmeti takon drejtues të lartë të FMN-së

Medial - 11.10.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti është takuar me zëvendësdrejtorin e Fondit Monetar Ndërkombëtar, TaoZhang, të cilin e informoi mbi zhvillimet e përgjithshme në sistemin ...

Kosova dhe Turqia rritin bashkëpunimin në sektorin bankar

Koha.net - 11.10.2018

Gjatë takimeve vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahet në Bali të Indonezisë, Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Guvernatori i ...

Kosova dhe Turqia thellojnë bashkëpunimin në sektorin bankar

Botasot - 11.10.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe homologu i tij turk, Murat Çetinkaya, gjatë takimeve vjetore të FMN-së dhe BB-së në Bali të Indonezisë, nënshkruan memorandum mirëkuptimi ...

Guvernatori takohet me drejtues të lartë të FMN-së

Botasot - 11.10.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti është takuar me zëvendësdrejtorin e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, të cilin e informoi mbi zhvillimet e përgjithshme në sistemin ...

Mehmeti dhe Hamza në takimet vjetore të FMN-së dhe Bankës Botërore

Telegrafi - 10.10.2018

Një delegacion i lartë i Republikës së Kosovës i përbërë nga Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza po marrin pjesë në takimet rregullta vjetore ...

Kuvendi slloven e refuzoi kandidaturën e Poahor për guvernator të Bankës Qendrore

Tetova Sot - 09.10.2018

Kuvendi slloven sot e refuzoi kandidaturën e Primozh Dolenc për guvernator të Bankës Qendrore pasi pjesa më e madhe e partive gjatë debatit ishin kundër.

Kosova dhe Turqia rritin bashkëpunimin në sektorin bankar

Lajm - 11.10.2018

Gjatë takimeve vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahet në Bali të Indonezisë, Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Guvernatori i ...

Mehmeti e Hamza takojnë drejtues të lartë të FMN-së

Telegrafi - 11.10.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Ministri i Financave është takuar me zëvendësdrejtorin e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, të cilin e kanë informuar mbi zhvillimet e ...

Mehmeti dhe Hamza në takimet me FMN dhe Bankën Botërore

Botasot - 10.10.2018

Një delegacion i lartë i Kosovës i përbërë nga Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza po marrin pjesë në takimet rregullta vjetore ...

Kuvendi slloven e refuzoi kandidaturën e Poahor për guvernator të Bankës Qendrore

Idividi - 10.10.2018

Lubjanë, 9 tetor 2018 (MIA) - Kuvendi slloven sot e refuzoi kandidaturën e Primozh Dolenc për guvernator të Bankës Qendrore pasi pjesa më e madhe e partive gjatë debatit ishin kundër.

Kosova dhe Turqia rritin bashkëpunimin në sektorin bankar

Medial - 11.10.2018

Gjatë takimeve vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahet në Bali të Indonezisë, Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Guvernatori i ...

FMN vazhdon përkrahjen për BQK-në

Koha.net - 11.10.2018

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti është takuar me zëvendësdrejtorin e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, të cilin e informoi mbi zhvillimet e përgjithshme në sistemin ...

BQK nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me BQ-në e Turqisë

Koha.net - 10.10.2018

Një delegacion i lartë i Kosovës i përbërë nga Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza po marrin pjesë në takimet rregullta vjetore të Fondit ...

Kosova dhe Turqia rritin bashkëpunimin në sektorin bankar

Lajmi.net - 11.10.2018

Gjatë takimeve vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahet në Bali të Indonezisë, Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Guvernatori i ...

Guvernatori i BQK-së, Mehmeti merr pjesë në takimet e rregullta vjetore të FMN-së dhe Bankës Botërore

Zeri - 10.10.2018

Një delegacion i lartë i Republikës së Kosovës i përbërë nga Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza po marrin pjesë në takimet ...