TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Arrin aplikacioni për takime në Facebook

Telegrafi - 11.09.2019

Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.

Facebook krijon aplikacionin për ata që duan të gjejnë dashurinë

Java News - 11.09.2019

Vitin e kaluar rrjeti social Facebook, prezantoi në një konferencë një aplikacion të ri, i quajtur “Facebook Dating”, që shërben për njohje të reja mes personave.

Arrin aplikacioni për takime në Facebook

Botasot - 11.09.2019

Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.

Nga viti i ardhshëm mund ta kërkoni dashurinë përmes Facebook-ut

Botasot - 11.09.2019

Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.