TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Policia speciale futet në Haraçinë dhe Hasanbeg

Ina - 12.06.2019

Gazeta Vecer në gjuhën maqedonase shkruan se forcat speciale sot në mëngjes kanë kryer aksion në Hansanbeg dhe në rrethinën e Haraçinës. Sipas kësaj gazete, aksioni është kryer sot në mëngjes dhe me ...

Policia speciale futet në Haraçinë dhe Hasanbeg, ja kush është arrestuar!

Tetova Sot - 12.06.2019

Gazeta Vecer në gjuhën maqedonase shkruan se forcat speciale sot në mëngjes kanë kryer aksion në Hansanbeg dhe në rrethinën e Haraçinës. Sipas kësaj gazete, aksioni është kryer sot në mëngjes dhe me ...

Policia speciale futet në Haraçinë dhe Hasanbeg

Flaka - 12.06.2019

Gazeta Vecer në gjuhën maqedonase shkruan se forcat speciale sot në mëngjes kanë kryer aksion në Hansanbeg dhe në rrethinën e Haraçinës. Sipas kësaj gazete, aksioni është kryer sot në mëngjes dhe me ...