TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Audi do ta prezantojë në panairin e Gjenevës rivalin e Tesla Model 3 (Foto)

Almakos - 11.02.2019

Makinë e fuqishme elektrike, që njëherësh do të jetë edhe rivale për prodhuesit më të mëdhenj Kanë mbetur vetëm edhe disa javë, derisa të fillojë Geneva Motor Show dhe ngadalë kanë nisur të dalin ...

Audi do ta prezantojë në panairin e Gjenevës rivalin e Tesla Model 3 (Foto)

Telegrafi - 11.02.2019

Makinë e fuqishme elektrike, që njëherësh do të jetë edhe rivale për prodhuesit më të mëdhenj Kanë mbetur vetëm edhe disa javë, derisa të fillojë Geneva Motor Show dhe ngadalë kanë nisur të dalin ...

Audi do ta prezantojë në panairin e Gjenevës rivalin e Tesla Model 3

Zeri - 12.02.2019

Makinë e fuqishme elektrike, që njëherësh do të jetë edhe rivale për prodhuesit më të mëdhenj Kanë mbetur vetëm edhe disa javë, derisa të fillojë Geneva Motor Show dhe ngadalë kanë nisur të dalin ...