TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Paraburgim për të gjithë 16 të dënaurit për ngjarjet e 27 prillit

Medial - 15.03.2019

Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Gjykata e vazhdoi paraburgimin për Mitko Çavkov, Jane Çento, Igo Jug, Mlladen Dodevski dhe Vllatko Trajkovski, ndërsa caktoi masë paraburgimi edhe për të tjerët e ...

211 vjet burg për të akuzuarit e 27 prillit

Alsat - 15.03.2019

Aktvendimi për „27 Prillin“ u solli gjithsej 211 vite burgim 16 të akuzuarve për kërcënim terrorist të rendit kushtetues. Prej të gjithë të akuzuarve si njeri i lirë nga gjykata u largua këngëtari i ...

Maqedoni e Veriut, 211 vjet burg për “27 Prillin”

ABC News - 15.03.2019

Gjykata në Maqedoni ka dënuar me mbi 200 vjet burg përgjegjësit e ngjarjeve të dhunshme të 27 prillit 2017, kur në sallën e Parlamentit u sulmuan deputetë të opozitës dhe kryeministri aktual Zoran ...

Të gjithë të dënuarit e “27 Prillit” janë dërguar në Burgun e Shutkës

Flaka - 15.03.2019

Këshilli Penal i udhëhequr nga gjykatësja Dobrilla Kacarska e ka pranuar kërkesën e Prokurorisë për t’i dërguar në paraburgim të akuzuarit në ngjarjet e 27 Prillit të cilët sot u dënuan me 211 vjet ...

Dhuna në Kuvendin e Maqedonisë, 211 vite burg për të dënuarit

RTSH - 15.03.2019

Me 211 vite burg në total janë dënuar këtë të premte nga Gjykata Penale e Shkupit, 16 të akuzuar për dhunën e 27 prillit 2017 në kuvendin e Maqedonisë.

Aktvendim për dhunën në Kuvend, 211 vite burg për të akuzuarit e “27 prillit”

Flaka - 15.03.2019

211 vite burg për 16 të akuzuar për dhunën e përgjakshme të “27 prillit” në Kuvend. Igor Durllovskin Gjykata e shpalli të pafajshëm, ndërsa për të tjerët tha se në bazë të dëshmive janë fajtorë për ...

Gjykata shpall fajtorë 16 persona për sulmin në Parlamentin maqedonas

Koha.net - 15.03.2019

Një gjykatë e Shkupit dënoi sot ish-ministrin e Brendshëm, Mitko Çavkov me 18 vite burgim dhe pesëmbëdhjetë të tjerë me dënime të rënda me burgim për rolin e tyre gjatë pushtimit me dhunë të ...

Maqedonia e Veriut: 16 të burgosur për sulmin në parlament në prill 2017

SOT - 15.03.2019

Gjykata e Shkupit ka dënuar sot 16 njerëz, përfshi dhe ish-ministrin e brendshëm, me nga 7 deri në 18 vjet burg për rolin e tyre në bastisjen e dhunshme të parlamentit në kulmin e krizës politike të ...

Shkup: Dënohen me 211 vjet burgim të akuzuarit për dhunën në Kuvend

Evropaelire - 15.03.2019

Gjykata Penale e Shkupit ka dënuar me gjithsej 211 vjet burg 16 të akuzuarit për dhunën në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut të kryer më 27 prill të vitit 2018.

Maqedoni, dënohen të akuzuarit për ngjarjet e dhunshme në parlament

VOA - 15.03.2019

Në Shkup, 16 nga 17 të akuzuarit për ngjarjet e dhunshme të 27 prillit 2017 në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut u dënuan me gjithsej 211 vjet burg nga Gjykata Penale.

211 vjet burg për 16 të akuzuarit për dhunën e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë

Lajmi.net - 15.03.2019

Gjashtëmbëdhjetë nga shtatëdhjetë të akuzuarit në ngjarjet e 27 prillit në Kuvend morën dënim të përgjithshëm me burg prej 211 viteve, ndërsa është liruar nga akuza Igor Durllovski.

Çavkov 18 vjet, Abdulfeta Alimi 7 vjet, Durlovski ngelet i lirë

Alsat - 15.03.2019

Gjykatësja Dobrila Kacarska në fillim të seancës ka përmendur amnistinë dhe ka sqaruar se vendimi është marrë për 18 persona. Kacarska e ka përmendur edhe Nikolla Gruevskin për dëshminë, gjegjësisht ...

Ja me sa vite burg u dënuan të akuzuarit për “27 Prillin”

Almakos - 15.03.2019

Goran Gjoshevski-Levi – 15 vjet burg Jane Çento – 15 vjet burg Abdulfeta Alimi – 7 vjet burg Aleksandar Vasilevski-Ninxha – 8 vjet burg Ilija Mihajllovski – Nikolla Mitrevski-Kolo – 18 vjet burg ...

18 vjet burg për Çavkovin, shtatë për Abdulfeta Alimin, të akuzuarit për 27 prillin shpallen fajtorë

Botasot - 15.03.2019

Sot në Gjykatën Penale në Shkup është shqiptuar aktgjykimi për të akuzuarit për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë. Gjykata vendosi që Mitko Çavkov 18 vjet burg, Mitko Peshov 15 vjet ...

Aktgjykimi për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit e mbushi sallën më të madhe të gjykatës Penale

Alsat - 15.03.2019

Deri në karrigen e fundit është mbushur salla më e madhe e gjykatës Penale në ndërtesën e re të Gjykatës Penale në Shkupku ne secilin moment duhet të shqiptohen aktvendimet për ngjarjet e përgjakshme ...

Në Gjykatën Penale gjykim për “27 prillin”

Alsat - 15.03.2019

Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personat e tjerë, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”.

Nesër pritet vendimi përfundimtar për ngjarjet në Kuvend më 27 prill të 2017-tës

Botasot - 14.03.2019

17 të akuzuarit për dhunën e shkaktuar në Kuvend më 27 prill nesër do ta marrin vendimin përfundimtar. Në mesin e të akuzuarve janë Mitko Çavkov, Mitko Peshov, Dushko Llazarov dhe Goran Gjoeshevski – ...

211 vjet burg për të akuzuarit e 27 prillit

Botasot - 15.03.2019

Dënimi më i lartë me burg iu shqiptua ish-drejtorit të Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov, 18 vite, ndërsa më të ulët Abdulfeta Alimi, 7 vite. Mitko Peshov, Dushko Llazarov, Goran Gjoshevski – ...

Dhuna në Kuvendin e Maqedonisë, 211 vite burg për të dënuarit

Shqipmedia - 15.03.2019

Me 211 vite burg në total janë dënuar këtë të premte nga Gjykata Penale e Shkupit, 16 të akuzuar për dhunën e 27 prillit 2017 në kuvendin e Maqedonisë.

Të gjithë të dënuarit për 27 prillin u dërguan në paraburgim

Ina - 16.03.2019

Trupi gjykues i udhëhequr nga gjykatësja Dobrilla Kacarska e ka pranuar kërkesën e Prokurorisë për sigurimin e paraburgimit ndaj të akuzuarve në ngjarjet e 27 prillit në Kuvend të cilët sot u dënuan ...

Çavkov 18 vjet, Abdulfeta Alimi 7 vjet, Durlovski ngelet i lirë

Almakos - 15.03.2019

15 Mars 2019 / 13:29 Gjykatësja Dobrila Kacarska në fillim të seancës ka përmendur amnistinë dhe ka sqaruar se vendimi është marrë për 18 persona. Kacarska e ka përmendur edhe Nikolla Gruevskin për ...

Abdulfeta Alimi dënohet me 7 vjet burg

Ina - 15.03.2019

Abdulfeta Alimi, ish-anëtari i sigurisë së Kuvendit u dënua me 7 vjet burg lidhur me rastin e dhunës së 27 prillit të 2017 në Kuvend. Ai ishte personi që kishte shpëtuar kryetarin dhe deputetin e ...

211 vite burg për ngjarjet e përgjakshme të “27 prillit”

Ina - 15.03.2019

Me gjithsej 211 vite burg janë dënuar 17 të akuzuarit që kanë mbetur, nga 33 gjithsej më parë për dhunën në Parlament më 27 prill të vitit 2017. Mitko Çavkov, 18 vjet burg Dushko Lazarov, 15 vjet ...

Në Gjykatën Penale gjykim për “27 prillin”

Almakos - 15.03.2019

15 Mars 2019 / 8:16 Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personat e tjerë, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion ...

Nesër verdikti përfundimtar për ngjarjet e 27 prill të 2017-tës në Kuvend

Flaka - 14.03.2019

Nesër verdikti përfundimtar për ngjarjet e 27 prill të 2017-tës në Kuvend. 17 të akuzuarit për dhunën e shkaktuar në Kuvend më 27 prill nesër do ta marrin vendimin përfundimtar.

Të gjithë të dënuarit për 27 prillin u dërguan në paraburgim

Alsat - 16.03.2019

Trupi gjykues i udhëhequr nga gjykatësja Dobrilla Kacarska e ka pranuar kërkesën e Prokurorisë për sigurimin e paraburgimit ndaj të akuzuarve në ngjarjet e 27 prillit në Kuvend të cilët sot u dënuan ...

“27 prilli” – të akuzuarit dënohen me 211 vjet burg

Alsat - 15.03.2019

Lista e plotë e të dënuarve për rastin e 27 prillit të cilëve iu shqiptuan gjithsejtë 214 vjet burg. Dënimi më i lartë ishte ai prej 18 vjet dhe iu shqkiptua Mitko Çavkovit derisa më i ulëti 7 vjet ...

Në Gjykatën Penale aktvendimet për “27 prillin” (drejtpërdrejtë)

Medial - 15.03.2019

Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personave që kanë mbetur, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, ...

Të gjithë të dënuarit për 27 prillin u dërguan në paraburgim

Tetova Sot - 16.03.2019

Trupi gjykues i udhëhequr nga gjykatësja Dobrilla Kacarska e ka pranuar kërkesën e Prokurorisë për sigurimin e paraburgimit ndaj të akuzuarve në ngjarjet e 27 prillit në Kuvend të cilët sot u dënuan ...

“27 PRILLI”: Të akuzuarit dënohen me 214 vjet burg

Medial - 15.03.2019

Lista e plotë e të dënuarve për rastin e 27 prillit të cilëve iu shqiptuan gjithsejtë 214 vjet burg. Dënimi më i lartë ishte ai prej 18 vjet dhe iu shqkiptua Mitko Çavkovit derisa më i ulëti 7 vjet ...

Mitko Çavkov dënohet me 18 vjet burg

Alsat - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personave që kanë mbetur, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 ...

Në Gjykatën Penale gjykim për “27 prillin”

Tetova Sot - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personat e tjerë, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”.

“27 prilli” – të akuzuarit dënohen me 211 vjet burg

Koha.net - 15.03.2019

Lista e plotë e të dënuarve për rastin e 27 prillit të cilëve iu shqiptuan gjithsejtë 214 vjet burg. Dënimi më i lartë ishte ai prej 18 vjet dhe iu shqiptua Mitko Çavkovit derisa më i ulëti 7 vjet ...

Mitko Çavkov dënohet me 18 vjet burg

Almakos - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personave që kanë mbetur, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 ...

Shqiptohen sot aktgjykimet për 27 prillin

Lajmi.net - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet aktgjykimi për 17-të personat e tjerë, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut më 27 prill të vitit 2017, të njohur ...

Dhuna në Kuvendin maqedonas, të akuzuarit dënohen me 211 vjet burg

Botasot - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot u dha gjykimi për 17 persona që kishin mbetur, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”.

Mitko Çavkov dënohet me 18 vjet burg

Tetova Sot - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të publikohet gjykimi për 17-të personave që kanë mbetur, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 ...

LAJMI I FUNDIT: 214 vite burg për “27 Prillin”

Tetova Sot - 15.03.2019

Me gjithsej 214 vite burg për 17 të akuzuarit që kanë mbetur, nga 33 gjithsej më parë për dhunën në Parlament më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”.

Dhuna në Kuvendin e Maqedonisë - Të akuzuarit dënohen me 233 vjet burg

Zeri - 15.03.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot u dha gjykimi për 17 persona që kishin mbetur, nga 33 të akuzuarit më parë për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”.

Ish-ministri i brendshëm u dënua me 18 vjet burg

Ina - 15.03.2019

Ish-ministri i brendshëm, Mitko Çavkov që natën e 27 prillit t 2017 ishte drejtor policie u dënua me 18 vjet burg. Ai akuzohet se nuk kishte urdhëruar veprimin e njësiteve policore dhe kishte lejuar ...

214 vite burg për rastin ?27 Prilli?

Albeu.com - 15.03.2019

Me gjithsej 214 vite burg janë dënuar 17 të akuzuarit që kanë mbetur, nga 33 gjithsej më parë për dhunën në Parlament më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”.