TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gratë zgjidhin probleme që burrat as nuk mund t’i përfytyrojnë

Top Channel - 12.07.2019

Çdo ditë, gratë zgjidhin probleme që burrat as nuk mund t’i përfytyrojnë. Këpucë që janë shumë të ngushta, hormonet që na bëjnë të dukemi të çmendura, buzëkuq i vendosur keq.

Gjërat që bëjnë dallimin mes një mashkulli dhe një femre

Botasot - 11.07.2019

Ka disa mënyra të dukshme në të cilat dy gjinitë ndryshojnë! Dhe kjo nuk ka të bëjë vetëm me përkatësinë seksuale…Ka disa gjëra të tjera interesante që i bëjnë gratë shumë të ndryshme nga burrat.

Fakte për psikologjinë e meshkujve që çdo grua duhet të i di

Lajmi.net - 10.07.2019

Nga adoleshenca e deri tek mosha madhore ndodhin ndryshime drastike tek ata. Gratë duhet të jenë të vetëdijshme për këto fakte në mënyrë që t’i shmangen situatave në në lidhje që mund le lindin nga ...

Meshkujt kanë më shumë gjasa të thonë “të dua” për herë të parë

Botasot - 10.07.2019

Pavarësisht nga nocioni që jemi mësuar ta dëgjojmë se gratë janë ato të cilat i shpejtojnë gjerat në një lidhje, një studim tregon se meshkujt kanë më shumë gjasa që të bien në dashuri më shpejtë dhe ...

Gjërat që bëjnë dallimin mes një mashkulli dhe një femre

Tetova Sot - 11.07.2019

Ka disa mënyra të dukshme në të cilat dy gjinitë ndryshojnë! Dhe kjo nuk ka të bëjë vetëm me përkatësinë seksuale…Ka disa gjëra të tjera interesante që i bëjnë gratë shumë të ndryshme nga burrat.

Fakte për psikologjinë e meshkujve që çdo grua duhet t'i di

Botasot - 10.07.2019

Psikologjia e meshkujve ndryshon me kohë. Nga adoleshenca e deri tek mosha madhore ndodhin ndryshime drastike tek ata. Gratë duhet të jenë të vetëdijshme për këto fakte në mënyrë që t’i shmangen ...

Meshkujt kanë më shumë gjasa të thonë “të dua” për herë të parë

Tetova Sot - 10.07.2019

Pavarësisht nga nocioni që jemi mësuar ta dëgjojmë se gratë janë ato të cilat i shpejtojnë gjerat në një lidhje, një studim tregon se meshkujt kanë më shumë gjasa që të bien në dashuri më shpejtë dhe ...

Fakte për psikologjinë e meshkujve që çdo grua duhet t’i di

Tetova Sot - 10.07.2019

Psikologjia e meshkujve ndryshon me kohë. Nga adoleshenca e deri tek mosha madhore ndodhin ndryshime drastike tek ata. Gratë duhet të jenë të vetëdijshme për këto fakte në mënyrë që t’i shmangen ...