TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev: Gratë në Maqedoninë e Veriut duhet të jenë të barabarta, të sigurta dhe të respektuara

Alsat - 15.05.2019

Gratë në Republikën e Maqedonisë Veriore duhet të ndjehen të barabarta, të sigurta, të respektuara, të përfshira dhe të integruara plotësisht në një shoqëri me zero tolerancë ndaj çdo forme të ...

Zaev në Fejsbuk: Gratë në Maqedoninë e Veriut duhet që të jenë të barabarta, të sigurta dhe të respektuara

Medial - 15.05.2019

Shkup, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Gratë në Republikën e Maqedonisë Veriore duhet të ndjehen të barabarta, të sigurta, të respektuara, të përfshira dhe të integruara plotësisht në një shoqëri me zero ...

Zaev: Gratë në Maqedoninë e Veriut duhet që të jenë të barabarta, të sigurta dhe të respektuara

Flaka - 15.05.2019

Gratë në Republikën e Maqedonisë Veriore duhet të ndjehen të barabarta, të sigurta, të respektuara, të përfshira dhe të integruara plotësisht në një shoqëri me zero tolerancë ndaj çdo forme të ...

Zaev: Gratë në Maqedoninë e Veriut duhet që të jenë të barabarta, të sigurta dhe të respektuara

Tetova Sot - 15.05.2019

Gratë në Republikën e Maqedonisë Veriore duhet të ndjehen të barabarta, të sigurta, të respektuara, të përfshira dhe të integruara plotësisht në një shoqëri me zero tolerancë ndaj çdo forme të ...

Zaev: Gratë në Maqedoninë e Veriut të jenë të barabarta, të sigurta dhe të respektuara

SOT - 15.05.2019

ratë në Republikën e Maqedonisë Veriore duhet të ndjehen të barabarta, të sigurta, të respektuara, të përfshira dhe të integruara plotësisht në një shoqëri me zero tolerancë ndaj çdo forme të dhunës, ...