TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LSDM: Është rritur rimbursimi i TVSH-së, 30 milion euro më shumë kthehen tek firmat

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14.08.2019 Qeveria e udhëhequr nga LSDM vazhdon me kujdesin e vërtetë për qytetarët dhe realizimin e masave që sigurojnë më shumë para në ekonomi dhe tek qytetarët.

OBRM-PDUKM thotë se me projektin ‘TVSH-ja ime’ më së shumti përfitojnë më të pasurit

Telegrafi - 14.08.2019

Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”.

LSDM: Është rritur kthimi i TVSH-së për kompanitë

Telegrafi - 14.08.2019

Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thekson se është rritur kthimi i TVSH-së tek kompanitë. Sipas tyre, 30 milionë euro më shumë janë kthyer tek kompanit.

Qytetarët e Maqedonisë përmes aplikacionit ‘TVSH-ja ime’ kanë kthyer 85 milionë denarë

Telegrafi - 13.08.2019

Drejtoresha e Drejtorisë së të Hyrave Publike sot deklaroi se përmes aplikacionit ‘TVSH-ja’ ime tek qytetarët janë kthyer mbi 85.000.000 denarë. “Tejkaluam 10 milionë llogari fiskale përmes projektet ...

Me projektin “TVSH-ja ime” më së shumti përfitojnë të pasurit, thonë nga VMRO-DPMNE

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Partia më e madhe maqedonase në opozitë, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se projekti “TVSH-ja ime” është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të ...

LSDM: Është rritur kthimi i TVSH-së për kompanitë

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thekson se është rritur kthimi i TVSH-së tek kompanitë. Sipas tyre, 30 milionë euro më shumë janë kthyer ...

Qytetarët e Maqedonisë përmes aplikacionit ‘TVSH-ja ime’ kanë kthyer 85 milionë denarë

Botasot - 13.08.2019

Drejtoresha e Drejtorisë së të Hyrave Publike sot deklaroi se përmes aplikacionit ‘TVSH-ja’ ime tek qytetarët janë kthyer mbi 85.000.000 denarë. “Tejkaluam 10 milionë llogari fiskale përmes projektet ...

LSDM: Është rritur kthimi i TVSH-së për kompanitë

Tetova Sot - 14.08.2019

Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thekson se është rritur kthimi i TVSH-së tek kompanitë. Sipas tyre, 30 milionë euro më shumë janë kthyer tek kompanit.