TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Moti i keq përfshin Ballkanin, probleme në komunikacion në më shumë vende

Lajmi.net - 14.11.2017

Dimri ka ardhur seriozisht në Ballkan me të gjitha karakteristikat e tij. Rrjeti europian i serviseve meteorologjike publikoi dje meteo-alarm “të kuq” për gjithë territorin e Malit të Zi për shkak të ...

Në BeH meteo-arlam "i verdhë", në Mal të Zi "i kuq", ndërsa dëbora i bllokoi Slloveninë dhe Kroacinë

Idividi - 14.11.2017

Zagreb, 14 nëntor 2017 (MIA) - Në Sarajevë dje ka rënë borë, ndërsa meteorologët paralajmërojnë se priten reshje më të rrëmbyeshme. Në kryeqytet dhe në pjesën më të madhe të BeH-së është dhënë ...

Dëbora i bllokoi, Bosnjën, Slloveninë dhe Kroacinë

Ina - 14.11.2017

Në Sarajevë dje ka rënë borë, ndërsa meteorologët paralajmërojnë se priten reshje më të rrëmbyeshme. Në kryeqytet dhe në pjesën më të madhe të BeH-së është dhënë “meteo-alarm “i verdhë”.

Bora dhe moti i lig pushtojnë një pjesë të Ballkanit

Portalb - 14.11.2017

Në Sarajevë dje ka rënë borë, ndërsa meteorologët paralajmërojnë se priten reshje më të rrëmbyeshme. Në kryeqytet dhe në pjesën më të madhe të BeH-së është dhënë “meteo-alarm “i verdhë”.