TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fillon seanca gjyqësore ndaj Shefqet Krasniqi

Zhurnal - 13.03.2018

Fillon seanca gjyqësore ndaj Shefqet Krasniqi Prishtinë, 13 mars - Ka vazhduar seanca gjyqësore kundër ish-imamit të Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi.

Më 20 mars jepet fjala përfundimtare për Shefqet Krasniqin

Gazeta Express - 13.03.2018

Fjalët përfundimtare në rastin ndaj ish-imamit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, do të jepen më 20 ...

Fillon seanca gjyqësore ndaj Shefqet Krasniqi

Lajmi.net - 13.03.2018

Ka vazhduar seanca gjyqësore kundër ish-imamit të Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi. Gjatë kësaj seance është duke dëshmuar inspektori i Administratës Tatimore të Kosovës, Xhemë Shala, lidhur me ...

Fjalët përfundimtare në rastin e Krasniqit më 20 mars

Koha.net - 13.03.2018

Fjalët përfundimtare në rastin ndaj ish-imamit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, do të jepen më 20 mars. Krasniqi akuzohet për shmangie tatimi dhe për nxitje të urrejtjes e shtytje ...

Më 20 mars jepet fjala përfundimtare për Shefqet Krasniqin

Lajmi.net - 13.03.2018

Fjalët përfundimtare në rastin ndaj ish-imamit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, do të jepen më 20 mars. Krasniqi akuzohet për shmangie tatimi dhe për nxitje të urrejtjes e shtytje ...

Nesër mbahet seanca e radhës në gjykimin e Shefqet Krasniqit

Zhurnal - 12.03.2018

Nesër mbahet seanca e radhës në gjykimin e Shefqet Krasniqit Prishtinë, 12 mars - Shefqet Krasniqi nesër do të përballet përsëri në gjykatë me akuzat për shtytje në kryerjen e veprave terroriste, ...

Çfarë ndodhi gjatë procesit gjyqësor kundër Shefqet Krasniqit

Koha.net - 13.03.2018

Në procesin gjyqësor kundër ish-imamit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, po e jep dëshminë e tij Xhemë Shala, zyrtar i ATK-së, raporton KTV.

Shefqet Krasniqi nesër del përsëri para Gjykatës

Lajmi.net - 12.03.2018

Shefqet Krasniqi nesër do të përballet përsëri në gjykatë me akuzat për shtytje në kryerjen e veprave terroriste, nxitje të urrejtjes, përçarjes ose mosdurimit kombëtar, racor, fetar dhe për shmangie ...

Javën e ardhshme përballja e fundit e Shefqet Krasniqit me akuzat për terrorizëm

Telegrafi - 13.03.2018

Më shumë se një vit nga koha kur është ngritur aktakuza dhe rreth 3 muaj pasi ishte paraqitur për herë të parë në Gjykatën Themelore të Prishtinës, gjykimit të ish imamit të Xhamisë së Madhe në ...