TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev për Gruevskin: Askush s’mund t’i shmanget dënimit

Mapo - 08.11.2019

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev ka deklaruar sot se askush nuk mundet përjetë t’i shmanget drejtësisë. Sipas tij, herët a vonë, gjithësecili që ka shkelur ligjet dhe ka bërë ndonjë ...

Gruevski sot duhej të kishte bërë një vit burg, por si u arratis?! (FOTO)

Ina - 08.11.2019

Ish kryeministri Nikolla Gruevski sot një vit, gjegjësisht më 8 nëntor të vitit 2018 duhej të paraqitjen në burgun e Shutkës për vuajtjen e dënimit prej 2 viteve për “marrje të shpërblimit dhe ...

Zaev për Gruesvkin: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit

SOT - 07.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar sot se askush nuk mundet përjetë t’i shmanget drejtësisë, sipas tij herët a vonë gjithsecili që ka shkelur ligjet dhe ka bërë ndonjë vepër penale do të ulet në ...

Zaev: Gruesvski nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia

Medial - 07.11.2019

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Askush nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia e vet, madje përfshirë edhe Nikolla Gruevskin, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e ...

Zaev: Gruevski nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia

Zhurnal - 07.11.2019

Shkup, 7 nëntor, zhurnal.mk – Askush nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia e vet, madje përfshirë edhe Nikolla Gruevskin, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e ...

Zaev: Gruesvski nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia

Alb Portali - 07.11.2019

Askush nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia e vet, madje përfshirë edhe Nikolla Gruevskin, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve pas promovimit të sotëm të ...

Zaev: Gruesvski nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia

Tetova Sot - 07.11.2019

Askush nuk mund të shpëtojë nga dënimi dhe përgjegjësia e vet, madje përfshirë edhe Nikolla Gruevskin, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve pas promovimit të sotëm të ...

Zaev për ish-kryeministrin Gruesvki: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit

BalkanWeb - 08.11.2019

Kryeministri maqedonas Zoran Zaev i ka kujtuar ish-kryeministrit Nikolla Gruevskit faktin se askush nuk mundet t’i shmanget përjetë drejtësisë. Sipas kreut të qeverisë maqedonase herët a vonë ...

Zaevi i çon porosi Gruevskit!

Ina - 08.11.2019

Kryeministri maqedonas Zoran Zaev i ka kujtuar ish-kryeministrit Nikolla Gruevskit faktin se askush nuk mundet t’i shmanget përjetë drejtësisë. Sipas kreut të qeverisë maqedonase herët a vonë ...

Gruevski sot duhej të kishte bërë një vit burg, por si u arratis?! (FOTO)

Tetova Sot - 08.11.2019

Ish kryeministri Nikolla Gruevski sot një vit, gjegjësisht më 8 nëntor të vitit 2018 duhej të paraqitjen në burgun e Shutkës për vuajtjen e dënimit prej 2 viteve për “marrje të shpërblimit dhe ...

Zaev i dërgon mesazh të fortë ish-kryeministrit Gruevski: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit, gjithsecili do të ulet ...

SOT - 08.11.2019

Kryeministri maqedonas Zoran Zaev i ka kujtuar ish-kryeministrit Nikolla Gruevskit faktin se askush nuk mundet t’i shmanget përjetë drejtësisë. Sipas kreut të qeverisë maqedonase herët a vonë ...

Akuzat/ Zaev flet për Gruevskin: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit

BalkanWeb - 08.11.2019

Kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar sot se askush nuk mundet përjetë t’i shmanget drejtësisë, sipas tij herët a vonë gjithsecili që ka shkelur ligjet dhe ka bërë ndonjë vepër penale do të ulet në ...

Gruevski sot duhej të kishte bërë një vit burg, por si u arratis?!

Flaka - 08.11.2019

Ish kryeministri Nikolla Gruevski sot një vit, gjegjësisht më 8 nëntor të vitit 2018 duhej të paraqitjen në burgun e Shutkës për vuajtjen e dënimit prej 2 viteve për “marrje të shpërblimit dhe ...