TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Italia, sasitë më të mëdha të marijuanës nga Shqipëria

VOA - 11.07.2018

“Shqipëria është vendi i origjinës së shumicës së sasive të marijuanës që kanë si destinacion tregjet italiane dhe evropiane”: pohimi vjen nga Drejtoria Qendrore për Shërbimet e Antidrogës në Itali, ...

Zëri i Amerikës: Sasitë më të mëdha të marijuanës në Itali vijnë nga Shqipëria

SOT - 11.07.2018

“Shqipëria është vendi i origjinës së shumicës së sasive të marijuanës që kanë si destinacion tregjet italiane dhe evropiane”: pohimi vjen nga Drejtoria Qendrore për Shërbimet e Antidrogës në Itali, ...

Italia: Sasi të mëdha kanabisi vijnë nga Shqipëria

Lajmi.net - 11.07.2018

‘Shqipëria është vendi i origjinës së shumicës së sasive të kanabisit që kanë si destinacion tregjet italiane dhe evropiane’. Pohimi vjen nga Drejtoria Qendrore për Shërbimet e Antidrogës në Itali, e ...

Antidroga italiane: Sasitë më të mëdha të marijuanës nga Shqipëria

ABC News - 11.07.2018

“Shqipëria është vendi i origjinës së shumicës së sasive të marijuanës që kanë si destinacion tregjet italiane dhe evropiane”. Pohimi vjen nga Drejtoria Qendrore për Shërbimet e Antidrogës në Itali, ...

Italia publikon raportin e vitit 2017: Jemi përmbytur nga droga shqiptare

Mapo - 12.07.2018

“Shqipëria është vendi i origjinës së shumicës së sasive të marijuanës që kanë si destinacion tregjet italiane dhe evropiane”: pohimi vjen nga Drejtoria Qendrore për Shërbimet e Antidrogës në Itali, ...