TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shilegov për 13 mijë euro do të hulumtojë mendimin e qytetarëve

Telegrafi - 11.01.2019

Kryetari i Bashkisë së Shkupit Petre Shilegov, i cili para një viti u emëruar në këtë post do ta hulumtojë mendimin e qytetarëve për problemet komunale dhe politikat.

Shilegov për 13 mijë euro do të hulumtojë mendimin e qytetarëve

Lajm - 11.01.2019

Kryetari i Bashkisë së Shkupit Petre Shilegov, i cili para një viti u emëruar në këtë post do ta hulumtojë mendimin e qytetarëve për problemet komunale dhe politikat.