TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Arsyeja e frikshme se pse po ulen çmimet e televizorëve SMART

Top Channel - 12.01.2019

Çmimet kanë rënë aq sa tani mund të gjenden televizorë me cilësi ekrani 4K dhe me lidhje interneti (SMART), me pothuajse gjysmë çmimi sa vetëm pak vite më parë.

Televizorët SMART rrezik për privatësinë? Arsyeja e frikshme se pse po ulen çmimet

Java News - 12.01.2019

Çmimet kanë rënë aq sa tani mund të gjenden televizorë me cilësi ekrani 4K dhe me lidhje interneti (SMART), me pothuajse gjysmë çmimi sa vetëm pak vite më parë.

Arsyeja e frikshme se pse po ulen çmimet e televizorëve SMART

Botasot - 12.01.2019

Çmimet kanë rënë aq sa tani mund të gjenden televizorë me cilësi ekrani 4K dhe me lidhje interneti (SMART), me pothuajse gjysmë çmimi sa vetëm pak vite më parë.