TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

FOTO/ Blogerët kolumbianë reportazh fantastik Shqipërsië: Udhëtim në xhevahirin e Ballkanit

Java News - 21.04.2019

Blogerët kolumbianë, Lina dhe Andres i kanë kushtuar një reportazh fantastik Shqipërsië, duke e përshkruar atë nga veriu në jug dhe duke e vlerësuar si xhevahirin e Ballkanit në blogun e tyre ...

Renunciamos y Viajamos për Shqipërinë: Udhëtim në xhevahirin e Ballkanit

Botasot - 21.04.2019

Blogerët kolumbianë, Lina dhe Andres i kanë kushtuar një reportazh fantastik Shqipërisë, duke e përshkruar atë nga veriu në jug dhe duke e vlerësuar si xhevahirin e Ballkanit në blogun e tyre ...