TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ja shtetet që konsumojnë më shumë alkool

Alsat - 08.11.2019

Britanikët janë “pijanecë” më të mëdhenj se amerikanët. Ky është rezultati i Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik dhe të Zhvillimeve ose ...

Ja shtetet që konsumojnë më shumë alkool, lituanezët mbajnë rekord

Mapo - 07.11.2019

Një studim i Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik dhe të Zhvillimeve (OECD), tregon shtetet që konsumojnë më shumë alkool çdo vit. OECD është një organizatë survejimi me anëtarësi të 36 shteteve dhe ...

Britanikët "pijanecë" më të mëdhenj se amerikanët, ja shtetet që konsumojnë më shumë alkool

Durres Lajm - 08.11.2019

Britanikët janë “pijanecë” më të mëdhenj se amerikanët. Ky është rezultati i Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik dhe të Zhvillimeve ose OECD. Statistikat tregojnë se çdo vit britanikët mbi moshën ...