TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Duhani në Luboten, ende nuk ka të dyshuar mes të punësuarve në doganë

Telegrafi - 11.07.2019

Ende nuk ekziston dyshim se dikush nga të punësuarit në Drejtorinë e Doganave ka ndihmuar gjatë importit të duhanit në Luboten, tha drejtori i Drejtorisë së doganave, Gjoko Tanasoski.

Doganat e RMV-së konfiskuan 16,5 ton cigare dhe 13 ton duhan

Flaka - 11.07.2019

Drejtoria e Doganave të RMV-së njofton se gjatë muajit maj dhe qershor, në pikat kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë, janë konfiskuar 16 ton cigare dhe 13 ton duhan, të parapara për shitje në tregun ...

Dogana sekuestron 29 ton duhan dhe cigare

Alsat - 11.07.2019

Mbi 16 ton cigare ka konfiskuar Dogana në pikën kufitare Bogorodicë, ndërsa në Tabanovcë ishte parandaluar përpjekja për futjen në mënyrë të paligjshme 13 ton duhan.

Konfiskohet sasi e madhe e duhanit në vendkalimin kufitar “Tabanoc” dhe “Bogorodic”

Zhurnal - 11.07.2019

Shkup, 11 korrik- Drejtoria e doganava në vendkalimin kufitar “Tabanoc” janë konfiskuar 16,5 ton ciagare dhe në vendaklimin kufitar “Bogorodic” janë konfiskuar 13 ton duhan të dedikur për shitje të ...

Doganat e Maqedonisë së Veriut konfiskuan 16,5 ton cigare dhe 13 ton duhan (VIDEO)

Portalb - 11.07.2019

Drejtoria e Doganave të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në një konferencë për media ka njoftuar se ka zbuluar dhe ka konfiskuar 16.5 ton cigare dhe 13 ton duhan.

Konfiskohen 16.5 ton cigare dhe 13 ton duhan

Alsat - 11.07.2019

Në vendkalimin kufitar në Tabanoc midis Serbisë dhe Maqedonisë, si dhe në atë Bogorodica midis Maqedonisë dhe Greqisë është parandaluar futja ilegale e cigareve dhe duhanit të cilat ishin të ...

U parandalua përpjekja për hyrje ilegale të 16,5 tonë cigareve dhe 13 tonë duhan në fletë në Tabanovc dhe Bogorodicë

Medial - 11.07.2019

Shkup, 11 korrik 2019 (MEDIAL) – Drejtoria Doganore në vendkalimin kufitar Tabanovc me Serbinë fqinje ka konfiskuar 16,5 tonë cigare dhe në Bogorodicë me Greqinë fqinje parandaloi tentim për hyrje ...

Maqedoni, konfiskohen 16.5 tonë cigare dhe 13 tonë duhan i papërpunuar

Telegrafi - 11.07.2019

Zyrtarët doganorë në Maqedoninë e Veriut kanë konfiskuar 16.5 ton cigare dhe 13 ton duhan të papërpunuar, në dy aksione të ndara. Siç informoi në konferencë për shtyp drejtori i Doganës, Gjoko ...

Ende nuk ka të dyshuar mes të punësuarve në doganë për importimin e duhanit në Luboten

Gazeta Express - 11.07.2019

Ende nuk ekziston dyshim se dikush nga të punësuarit në Drejtorinë e Doganave ka ndihmuar gjatë importit të duhanit në Luboten, tha drejtori i Drejtorisë së doganave, Gjoko Tanasoski.

Dogana sekuestron 29 ton duhan dhe cigare

Gazeta Express - 11.07.2019

Mbi 16 ton cigare ka konfiskuar Dogana në pikën kufitare Bogorodicë, ndërsa në Tabanovcë ishte parandaluar përpjekja për futjen në mënyrë të paligjshme 13 ton duhan.

Konfiskohet sasi e madhe e duhanit në vendkalimin kufitar “Tabanoc” dhe “Bogorodic”

Tetova Sot - 11.07.2019

Drejtoria e doganava në vendkalimin kufitar “Tabanoc” janë konfiskuar 16,5 ton ciagare dhe në vendaklimin kufitar “Bogorodic” janë konfiskuar 13 ton duhan të dedikur për shitje të jashtëligjshme në ...

Maqedoni, konfiskohen 16.5 ton cigare dhe 13 ton duhan

Botasot - 11.07.2019

Në vendkalimin kufitar në Tabanoc midis Serbisë dhe Maqedonisë, si dhe në atë Bogorodica midis Maqedonisë dhe Greqisë është parandaluar futja ilegale e cigareve dhe duhanit të cilat ishin të ...

Duhani në Luboten, ende nuk ka të dyshuar mes të punësuarve në doganë

Botasot - 11.07.2019

Ende nuk ekziston dyshim se dikush nga të punësuarit në Drejtorinë e Doganave ka ndihmuar gjatë importit të duhanit në Luboten, tha drejtori i Drejtorisë së doganave, Gjoko Tanasoski.

Maqedoni, dogana sekuestron 29 ton duhan dhe cigare

Albeu.com - 12.07.2019

Mbi 16 ton cigare ka konfiskuar Dogana në pikën kufitare Bogorodicë, ndërsa në Tabanovcë ishte parandaluar përpjekja për futjen në mënyrë të paligjshme 13 ton duhan .

Konfiskohet sasi e madhe e duhanit në vendkalimin kufitar “Tabanoc” dhe “Bogorodic”

Ina - 11.07.2019

Drejtoria e doganava në vendkalimin kufitar “Tabanoc” janë konfiskuar 16,5 ton ciagare dhe në vendaklimin kufitar “Bogorodic” janë konfiskuar 13 ton duhan të dedikur për shitje të jashtëligjshme në ...

Konfiskohen 16.5 ton cigare dhe 13 ton duhan në Tabanocë

Tetova Sot - 11.07.2019

Në vendkalimin kufitar në Tabanoc midis Serbisë dhe Maqedonisë, si dhe në atë Bogorodica midis Maqedonisë dhe Greqisë është parandaluar futja ilegale e cigareve dhe duhanit të cilat ishin të ...

Maqedoni, dogana sekuestron 29 ton duhan dhe cigare

Botasot - 12.07.2019

Mbi 16 ton cigare ka konfiskuar Dogana në pikën kufitare Bogorodicë, ndërsa në Tabanovcë ishte parandaluar përpjekja për futjen në mënyrë të paligjshme 13 ton duhan.