TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë, ja pse

Gazeta Express - 13.01.2018

Kompanitë konkurrojnë çdo vit që mund të “mbushin” më shumë memorie në sa më pak hapësirë ??të jetë e ...

USB-ja më e fuqishme në botë

Lajmi.net - 12.01.2018

Çdo vit, kompanitë mundohen të “mbushin” me sa më shumë memorie në sa më pak hapësirë. Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan 1TB memorie.

Krijohet disku USB më i vogël në botë me kapacitet 1TB

Zhurnal - 11.01.2018

Krijohet disku USB më i vogël në botë me kapacitet 1TB Çdo vit në CES, krahas inovacioneve në televizorë dhe laptopë, kompanitë tregojnë risitë e tyre edhe në produktet e memories.

Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse

Antpress - 11.01.2018

Kompanitë konkurrojnë çdo vit që mund të “mbushin” më shumë memorie në sa më pak hapësirë ??të jetë e mundur. Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan ...

Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse

Alb Portali - 11.01.2018

Kompanitë konkurrojnë çdo vit që mund të “mbushin” më shumë memorie në sa më pak hapësirë të jetë e mundur. Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan ...