TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gati gjen vdekjen pasi iu hap parashuta me vonesë (Video)

Telegrafi - 12.01.2019

Chad Smith ka shpëtuar nga vdekja, pasi kërceu nga një shkëmb në Dover të Anglisë dhe parashuta iu hapë shumë vonë, duke bërë që të përplaset keq përtokë.

Gati gjen vdekjen pasi iu hap parashuta me vonesë (Video)

Almakos - 12.01.2019

Chad Smith ka shpëtuar nga vdekja, pasi kërceu nga një shkëmb në Dover të Anglisë dhe parashuta iu hapë shumë vonë, duke bërë që të përplaset keq përtokë.