TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dita kur Muri i Berlinit u rrёzua

DW - 09.11.2019

Mё 9 Nёntor 1989 mori fund Lufta e Ftohtё globale mes diktaturave dhe demokracive. Liria e rifituar çoi nё afrimin mes Lindjes dhe Perёndimit - por ende nuk janё arritur nivele tё njёjta jetese.

Fokusi ndaj Berlinit: Shtypi në Europën Lindore për rënien e Murit të Berlinit

DW - 08.11.2019

Gazetat rumune heshtёn, ato kroatё brohoritёn. Çfarё shkruante shtypi europiano-lindor pёr rёnien e Murit tё Berlinit 30 vjet mё parё? Nёse lexon gazetat e Rumanis ё tё 11 nёntorit 1989, tё duket, se ...

Fokusi ndaj Berlinit: Shtypi në Europën Lindore për rënien e Murit të Berlinit

Top Channel - 08.11.2019

Nёse lexon gazetat e Rumanisё tё 11 nёntorit 1989, tё duket, se nuk ka ndodhur asgjё e rёndёsishme nё botё. Me pёrjashtim tё “fjalimit mjeshtёror tё shokut Nicolae Ceausescu nё plenumin e zgjeruar tё ...

Fokusi ndaj Berlinit: Shtypi në Europën Lindore për rënien e Murit të Berlinit

Lajmi.net - 08.11.2019

Nёse lexon gazetat e Rumanis ё tё 11 nёntorit 1989, tё duket, se nuk ka ndodhur asgjё e rёndёsishme nё botё. Me pёrjashtim tё “fjalimit mjeshtёror tё shokut Nicolae Ceausescu nё plenumin e zgjeruar ...

Dita kur u rrëzua Muri i Berlinit dhe përfundoi Lufta e Ftohtë

Telegrafi - 09.11.2019

Mё 9 nёntor 1989 mori fund Lufta e Ftohtё globale mes diktaturave dhe demokracive. Liria e rifituar çoi nё afrimin mes Lindjes dhe Perёndimit – por ende nuk janё arritur nivele tё njёjta jetese.