TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkencëtarët zbulojnë arsyen pse kjo lloj muzike ju bën të ndiheni mirë

Gazeta Express - 08.11.2019

A e keni menduar ndonjëherë pse disa lloje të muzikës pop ju bëjnë të ndiheni të lumtur? Hulumtuesit nga Gjermania, Norvegjia dhe Britania e Madhe mendojnë se e kanë përgjigjen , shkruan CNN, ...

Shkencëtarët zbulojnë arsyen pse kjo lloj muzike ju bën të ndiheni mirë

Zeri - 08.11.2019

A e keni menduar ndonjëherë pse disa lloje të muzikës pop ju bëjnë të ndiheni të lumtur? Hulumtuesit nga Gjermania, Norvegjia dhe Britania e Madhe mendojnë se e kanë përgjigjen, shkruan CNN, ...

Shkencëtarët zbulojnë arsyen pse kjo lloj muzike ju bën të ndiheni mirë

Botasot - 09.11.2019

A e keni menduar ndonjëherë pse disa lloje të muzikës pop ju bëjnë të ndiheni të lumtur? Hulumtuesit nga Gjermania, Norvegjia dhe Britania e Madhe mendojnë se e kanë përgjigjen, shkruan CNN.

Shkencëtarët zbulojnë arsyen pse kjo lloj muzike ju bën të ndiheni mirë

Lajmi.net - 09.11.2019

Ky studim ka analizuar 80.000 korde të muzikave, në gjithsej 745 këngë pop, të marrura nga lista e këngëve më të dëgjuara të vitit 1958 dhe 1991. Hulumtuesit kanë përdorur një makineri, për të ...

Shkencëtarët zbulojnë arsyen pse kjo lloj muzike ju bën të ndiheni mirë

Medial - 09.11.2019

A e keni menduar ndonjëherë pse disa lloje të muzikës pop ju bëjnë të ndiheni të lumtur? Hulumtuesit nga Gjermania, Norvegjia dhe Britania e Madhe mendojnë se e kanë përgjigjen, shkruan CNN.