TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoxha: Integrimi në BE dhe NATO, shpresa më e mirë për paqe të qëndrueshme në rajon

Telegrafi - 12.06.2019

Në Konferencën Ndërkombëtare të Sigurisë, e organizuar si pjesë e ngjarjeve që shënojnë 20 vjetorin e vendosjes së trupave të NATO-s në Kosovë dhe njëkohësisht duke shënuar Ditën e Çlirimit, ...

Hoxha: Integrimi ynë në BE dhe NATO është shpresa më e mirë për paqe të qëndrueshme

Botasot - 12.06.2019

Në Konferencën Ndërkombëtare të Sigurisë, në kuadër të shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë dhe njëkohësisht duke shënuar Ditën e Çlirimit, ministrja e Integrimeve ...

Hoxha: Integrimi në BE dhe NATO, shpresa më e mirë për paqe të qëndrueshme në rajon

Zeri - 12.06.2019

Në Konferencën Ndërkombëtare të Sigurisë, e organizuar si pjesë e ngjarjeve që shënojnë 20 vjetorin e vendosjes së trupave të NATO-s në Kosovë dhe njëkohësisht duke shënuar Ditën e Çlirimit, ...

Hoxha: Integrimi në BE dhe NATO, shpresa më e mirë për paqe të qëndrueshme në rajon

Lajmi.net - 12.06.2019

Në Konferencën Ndërkombëtare të Sigurisë, e organizuar si pjesë e ngjarjeve që shënojnë 20 vjetorin e vendosjes së trupave të NATO-s në Kosovë dhe njëkohësisht duke shënuar Ditën e Çlirimit, ...