TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hahn: Taksa, një dëshmi se situata në rajon është ende e brishtë

Lajmi.net - 06.12.2018

Komisioneri Evropian për Zgjerim dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn, edhe njëherë ka folur rreth taksës së Kosovës ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës.

Hahn: Taksa tregoi se sa e brishtë është situata

Tetova Sot - 06.12.2018

Komisioneri Evropian për Zgjerim dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn vlerësoi sot se taksa e vendosur nga Kosova për mallrat serbe nuk ishte një hap që i kontribuoi stabilitetit dhe ...

Hahn: Taksa, një dëshmi se situata në rajon është ende e brishtë

Botasot - 06.12.2018

Komisioneri Evropian për Zgjerim dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn, edhe njëherë ka folur rreth taksës së Kosovës ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës.

Presionet ndërkombëtare ndaj taksës 100% nuk e zmbrapsin Qeverinë

Telegrafi - 05.12.2018

Qeveria e Kosovës, më 21 nëntor të këtij viti ka rritur në 100 për qind taksën doganore ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës. Derisa kjo masë nuk u prit mirë nga ndërkombëtarët të ...