TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Banka Botërore: Në vitin 2019 në Maqedoni do të ketë rritje prej 3.2 të BPV-së

Portalb - 11.01.2019

Rritje të Bruto Prodhimit Vendor në Maqedoni prej 2.9 për qind në vitin 2019 parashikon Banka Botërore në raportin më të ri të janarit, që është sinjal se vështirë do të realizohen paralajmërimet e ...

Ekonomia shqiptare, drejt ngadalësimit. Banka Botërore: Rritja do të ulet në 3.6 për qind

Top Channel - 10.01.2019

Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale.

Banka Botërore: Në vitin 2019 në Maqedoni do të ketë rritje prej 3.2 të BPV-së

Lajm - 11.01.2019

Rritje të Bruto Prodhimit Vendor në Maqedoni prej 2.9 për qind në vitin 2019 parashikon Banka Botërore në raportin më të ri të janarit, që është sinjal se vështirë do të realizohen paralajmërimet e ...

Ekonomia shqiptare, drejt ngadalësimit. BB: Rritja do të ulet në 3.6 për qind

Durres Lajm - 10.01.2019

Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale.

Banka Botërore: Rritja ekonomisë botërore është ngadalësuar

Telegrafi - 10.01.2019

Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë

Lajm - 09.01.2019

Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ...

Banka Botërore: Kosova dhe Shqipëria do të kenë rritjen më të madhe ekonomike në vitin 2019

Botasot - 09.01.2019

Banka Botërore ka publikuar raportin më të ri për perspektivën ekonomike globale në të cilin thuhet se nga vendet e Ballkanit Kosova dhe Shqipëria do të kenë rritjen më të madhe ekonomike në vitin ...

Rritja ekonomike në RM, Banka Botërore: Në 2019, vetëm 1% më shumë se në 2018-n

Flaka - 09.01.2019

Ekonomia e Maqedonisë në vitet e ardhshme do të ketë rritje më të ngadaltë në krahasim me vendet ...

Banka Botërore: Rritja ekonomisë botërore është ngadalësuar

Medial - 10.01.2019

Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë

Telegrafi - 09.01.2019

Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë

Zhurnal - 09.01.2019

Shkup, 9 janar - Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë

Alsat - 09.01.2019

Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë

Botasot - 09.01.2019

Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënojë rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ...