TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Manjani: Bashkimi i opozitës, hap i rëndësishëm drejt garantimit të rotacionit

Botasot - 12.02.2019

Pakti i duhur. Ylli Manjani Vverëson se ngjarja më e rëndësishme e politikës sot është pakti i bashkimit të partive të opozitës. Bashkimi i opozitës është hapi i parë i rëndësishëm drejt garantimit ...

“Bashkimi bën fuqinë”, ish-ministri lëshon thirrjen e fortë për opozitën

SOT - 12.02.2019

Ish-ministri i Drejtësisë në qeverinë Rama 1, Ylli Manjani, ka bërë reagimin e rradhës në rrjetet sociale. Ai e ka titulluar këtë shkrim si “Pakti i duhur” dhe të tillë quan, bashkimin e opozitës.