TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Coppola: EULEX-i do të vazhdojë të ofrojë ekspertizë për autoritetet e Kosovës

Botasot - 07.12.2018

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së, Vincenzo Coppola ka deklaruar se vizitës në Kosovë, kanë diskutuar për mandatin e ri të EULEX-it i cili do të vazhdojë të ofrojë ndihmë dhe ekspertizë për ...

Haradinaj thotë se lëndët e EULEX-it gati i janë transferuar institucioneve

Lajmi.net - 07.12.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim Vincenzo Coppola, drejtorin e EEAS (Shërbimi i Veprimit të Jashtëm Evropian) për planifikim civil dhe aftësi të sigurisë.

Shumica e lëndëve janë transferuar nga EULEX-i në institucionet e Kosovës

Gazeta Express - 07.12.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim Vincenzo Coppola, drejtorin e Shërbimit të jashtëm evropian për planifikim civil dhe aftësi të ...

Coppola: EULEX-i do të vazhdojë të ofrojë ekspertizë për autoritetet e Kosovës

Telegrafi - 07.12.2018

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së, Vincenzo Coppola ka deklaruar se vizitës në Kosovë, kanë diskutuar për mandatin e ri të EULEX-it i cili do të vazhdojë të ofrojë ndihmë dhe ekspertizë për ...

Haradinaj mbështet angazhimin e ri të EULEX

Botasot - 07.12.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim Vincenzo Coppola, drejtorin e EEAS (Shërbimi i Veprimit të Jashtëm Evropian) për planifikim civil dhe aftësi të sigurisë.

Shumica e lëndëve janë transferuar nga EULEX-i në institucionet e Kosovës

Telegrafi - 07.12.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim Vincenzo Coppola, drejtorin e Shërbimit të jashtëm evropian për planifikim civil dhe aftësi të sigurisë-EEAS.

Mbështetet roli i ri i EULEX-it në Kosovë

Koha.net - 07.12.2018

Prishtinë, 7 dhjetor - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot Vincenzo Coppola, drejtorin e EEAS (Shërbimi i Veprimit të Jashtëm Evropian) për planifikim civil dhe ...